1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-02-2018 20:24

Ολυμπιακός: Για το όγδοο σερί στη Σαντορίνη

Για δέκατη συνεχόμενη σεζόν, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στο final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες», με τον αέρα του φαβορί θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη για να διεκδικήσουν τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο τους, εκεί όπου το 2013 είχαν κατακτήσει το τρίτο τους τρόπαιο.

Για να βρεθεί στο δέκατο σερί final-4, ο Ολυμπιακός στη φάση των «16» νίκησε με 3-0 σετ τη Νέα Γενεά στη Θεσσαλονίκη, ενώ στα προημιτελικά περάσε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Ηλιούπολης.




Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Ο Ολυμπιακός πάντα διεκδικεί τρόπαια»

Κανείς δεν πάει σε ένα final-4 για να χάσει. Όλες οι ομάδες θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο και έχουν τις πιθανότητές τους να το καταφέρουν. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο, μπορεί να είμαστε το φαβορί αλλά πρέπει να το δείξουμε κιόλας. Ο Ολυμπιακός πάντα έχει υψηλούς στόχους και διεκδικεί τίτλους. Από το καλοκαίρι είχαμε στοχεύσει και στο Κύπελλο. Έχω κατακτήσει το τρόπαιο ήδη δύο φορές με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ποτέ δεν είναι αρκετό» δήλωσε ο Σέρβος προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Να δείξουμε την ανωτερότητά μας στο γήπεδο»

«Σίγουρα στόχος του Ολυμπιακού, τα τελευταία χρόνια είναι το νταμπλ στην Ελλάδα. Ξεκάθαρα και τώρα ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το 8ο σερί Κύπελλο. Γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα των παιχνιδιών, ότι είναι νοκ άουτ και όλα μπορούν να συμβούν αφού όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητές για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένες, να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε και να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας στο γήπεδο για να πάρουμε αρχικά τον πρώτο ημιτελικό με την ομάδα της Σαντορίνης και από εκεί και πέρα να περιμένουμε τον αντίπαλό μας στον τελικό.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει πολλές υποχρεώσεις και με την ευρωπαϊκή της πορεία, αλλά είμαστε μια ομάδα που μπορεί να ξεχωρίσει τις καταστάσεις και να αφήσουμε πίσω μας τα παιχνίδια. Όταν διεκδικείς ένα στόχο, όλα τα αφήνεις πίσω. Ο στόχος αυτές τις μέρες είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο και για αυτό θα κατεβούμε να παίξουμε»

δήλωσε η αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ