1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-02-2018 22:46

Σφραγίζει την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσαλεντζ Καπ γυναικών είναι ο Ολυμπιακός που αύριο στις 19:00 (OteSport7 HD) υποδέχεται την Σμας Πφέφιγκεν στον επαναληπτικό αγώνα που θα δώσει το εισιτήριο για την τετράδα.

Οι ερυθρόλευκες ουσιαστικά θέλουν να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν με τη νίκη με 3-1 την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελβετία. Για να προκριθούν χρειάζονται δυο σετ ή το χρυσό.

Η προετοιμασία για το μεγάλο ματς ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με βίντεο και προπόνηση στο Ρέντη. Στη διάθεση του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει τεθεί εκ νέου η Μαρία Νομικού η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρούσε.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή για το παιχνίδι με την Σμας Πφέφιγκεν αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Μαρία Νομικού, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ