1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-02-2018 00:04

Βάζει βάσεις πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ γυναικών. Αύριο στις 21.00 αντιμετωπίζει την Σμας Πφέφιγκεν με στόχο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των «8» της διοργάνωσης. 
Με βραδινή προπόνηση στο «MZH Lohrenacker», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκες» που προέρχονται από τις διαδοχικές προκρίσεις σε βάρος της Ισπανικής Λογκρόνιο και της Ρουμανικής Ταργκοβίστε, θέλουν να αποκτήσουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί στο Ρέντη την Τρίτη (27/3, 19:00), για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους τη συνέχεια στους «4» του Challenge Cup.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου, Έλενα Μιλεντίγεβιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ