1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-02-2018 21:47

Φαβορί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μένεν

Η βελγική Μένεν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, αφού πήρε δύο νίκες απέναντι στην φινλανδική Παρνού. Μια χρυσή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να προκριθεί στην τετράδα.
Η Μένεν είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη αφού συμμετέχει στο CEV CUP και το Τσάλεντζ Καπ από τη σεζόν 2003-04 με ένα τριετές διάλειμμα από το 2008 μέχρι το 2011. Συμμετέχει Τη σεζόν 2012-13 στο Τσάλεντζ Καπ είχε αποκλείσει τον Φοίνικα με δύο νίκες.

Ωστόσο στερείται διακρίσεων καθώς το μόνο που έχει καταφέρει είναι να κατακτήσει τρεις φορές το χάλκινο μετάλλιο στο βελγικό πρωτάθλημα.

Φέτος, μετά από 14 αγώνες βρίσκεται στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς και απέχει 6 βαθμούς από τις πρωτοπόρους, Κνακ Ροζελάρε και Νόλικο.

Στο τελευταίο ματς του Βελγικού πρωταθλήματος έχασε με 3-1 από την Κνακ εκτός έδρας, ενώ θα μπορούσε να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο προπονητής της ομάδας ο Κροάτης Ράτκο Πέρις παρέταξε:

Ακραίους τον Πολωνό Γιάνουζ Γκόρσκι που είναι γεννημένος το 1992 και έχει ύψος 1.95 και τον συνομήλικο του, Βέλγο Άνχελ Βερ Έκε.

Διαγώνιος ήταν ο 24χρονος Γάλλος Ζουλιέν Βιλκενμίλερ, κεντρικοί οι Ρούνε Φάστερλαντ (23χρονος Νορβηγός με ύψος 2.06) και Γέλε Σίνεσελ (33χρονος Βέλγος με ύψος 2.00)

Πασαδόρος παίζει ο Χαβιέρ Φολγκέιρα από την Ανδόρα που είναι 30 ετών και έχει παίξει στην Ευρώπη με τη φανέλα της ισπανικής Τερουέλ και της Ανδόρας. Λίμπερο είναι ο Πορτογάλος Σίλβα Μπερνάντο που είναι 22 ετών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ