1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Challenge Referee στον 1ο τελικό του CEV Cup Ανδρών μεταξύ της γερμανικής Λούνεμπουργκ και της πολωνικής Ρζεσζόφ θα είναι σήμερα Τρίτη 12/3 ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης.
H Λούνεμπουργκ που απέκλεισε τον Μίλωνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του CEV Cup μετά από δύο αγώνες θρίλερ με την τουρκική Αρκάς που απέκλεισε τον Ολυμπιακό!
Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος έκανε τον απολογισμό της επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας:
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας στάθηκε στην μεγάλη γφετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας ενω επεσήμανε την μεγάλη προσάθεια των παικτών για διάκριση αλλα και τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Χαρακτηριστικά τόνισε:
O Mίλων πάλεψε για την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup, προηγήθηκε με 2-1 σετ και άγγιξε το θαύμα αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από την καλύτερη γερμανική Λούνεμπουργκ και ολοκλήρωσε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του πορεία στο κατάμεστο Κροίσος Πέρσης της Νέας Σμύρνης.
  Ο Σλοβένος Τόνσεκ Στερν σχολίασε για την 'ήττα απο την Τουρκική ομάδα:
 O προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιελ Καστελάνι δήλωσε για την ήττα- αποκλεισμό απο την Αρκάς:
Τον αγώνα της ιστορίας του θα δώσει ο Μίλωνας την Πέμπτη (8/2, 20:00, COSMOTE Sport 8HD) με αντίπαλο την γερμανική Λούνεμπουργκ στη ρεβάνς για τη φάση των «8» του CEV Cup.
Το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του CEV Cup, με τον Ολυμπιακό και τον Μίλωνα να διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αγώνα της χρονιάς - μέχρι τον επόμενο - απέναντι στην τουρκική Αρκάς στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup.
Στη Σμύρνη βρίσκεται απο τη Δευτέρα (5/2) το μεσημέρι η αποστολή βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς την Τετάρτη (7/2, 18:00), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Αρκάς στην Τουρκία, στη ρεβάνς της φάσης των «8» του CEV Cup, με στόχο τη νίκη-πρόκριση στην τετράδα.
Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα τόνισε για την σπουδαία επιτυχία απέναντι στην Αρκάς:
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για την εκπληκτική νίκη κόντρα στους Τούρκους:
 Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για το παιχνίδι:
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι διάρκειας δύο και πλέον ωρών, ο Ολυμπιακός λύγισε την Αρκάς Σμύρνης με 3-2 σετ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του CEV Cup.
Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος τόνισε για την ήττα απο τη Γερμανική ομάδα:
Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τη Λούνεμπουργκ στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Cup.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για τη μεγάλη αυριανή κόντρα με την Αρκάς:
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Μίλωνα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, καθώς αρκετοί φίλοι του συλλόγου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν το σύνολο του Σάκη Ψάρρα για την πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup σε βάρος της Ναντ.
Κομβικοί στην επική πρόκριση του Μίλωνα ήταν ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης και ο Αλέξανδρος Νανόπουλος με 12 και 17 πόντους αντίστοιχα. Ο Χαραλαμπίδης είχε και 4 μπλοκ, ενώ ο Νανόπουλος πέτυχε 17 ερχόμενος από τον πάγκο.
Το βραβείο του MVP της αναμέτρησης παρέλαβε από τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου ο διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ.
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε μετά την συγκλονιστική πρόκριση του Μίλωνα:
Ο Μίλωνας προετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς κόντρα στη Ναντ που θα γίνει την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Τα 3.600 εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί και οι Γάλλοι ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να ανατρέψουν το 3-2 του πρώτου αγώνα.
Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τη νίκη κόντρα στη Ναντ:
Σελίδα 1 από 21

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ