1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-02-2023 22:28

CEV Cup γυναικών: Πρώτη μάχη στα προημιτελικά για τον Ολυμπιακό με την Ταργκοβίτσε στην Ρουμανία

Στη Ρουμανία, για μία ακόμη ευρωπαϊκή «μάχη», βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά την «καθαρή» νίκη (3-0) επί του ΑΟ Μαρκόπουλου στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, τα κορίτσια του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο CEV Cup και την Τετάρτη (22/2) στις 18:00, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε, στο πρώτο ματς της φάσης των «8».
Στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης, κόντρα στην καλύτερη τρίτη της φάσης των ομίλων του Champions League, οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύσκολο έργο, όμως στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία, με... φόντο τη ρεβάνς, την άλλη Πέμπτη (2/3) στο κλειστό του Ρέντη.

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε, ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριες μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε».

Τζίνα Λαμπρούση: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη! Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ