1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2023 16:20

Τζίνα Λαμπρούση: «Προσπαθούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού  με την Μπρνο, η διεθνής κεντρική Τζίνα Λαμπρούση σχολίασε την εικόνα της ομάδας του Πειραιά, ενώ έκανε αναφορά και στην επιστροφή της στο μεγάλο λιμάνι.

Η κεντρική του Ολυμπιακού δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους! Στην επιστροφή μου, βρήκα πολλά γνώριμα πρόσωπα, αλλά και νέα, με τα οποία όλοι μαζί προσπαθούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Νιώθω πολύ καλά. Η ομάδα  ήταν πολύ συγκεντρωμένη και στα τρία σετ. Ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και αυτό φάνηκε, γιατί απέδωσε στο έπακρον, μιας και η νίκη με 3-0 ήρθε σχετικά εύκολα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με κάθε αντίπαλο. Έρχεται ένας μήνας πολύ δύσκολος, με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και αυτό θέλει αρκετή διαχείριση και συγκέντρωση, για να μπορούμε να παίρνουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο κόσμος θα ήθελα να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει σε κάθε αγώνα, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

 Η Μίλιτσα Κούμπουρα  τόνισε: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου, θεωρώ ότι παίξαμε σταθερά, χωρίς πολλά λάθη. Ακολουθήσαμε το σχέδιο του αγώνα και είχαμε πολύ καλό ματς. Τώρα, ξεκινάει ένας πολύ δύσκολος μήνας, κάτι που ξέρουμε βέβαια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και ψυχωμένες για αυτή τη συνέχεια».

Η πασαδόροςΤζούλια Καράρο υποστήριξε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, είμαι πολύ χαρούμενη για την νίκη. Αισθάνομαι πολύ καλά με την υπόλοιπη ομάδα. Είχαμε κάνει αρκετό σκάουτινκ για τον αγώνα, ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες, τις πιέσαμε από την αρχή και νομίζω, ότι αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ