1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2022 19:07

CEV Cup γυναικών: Ο ΠΑΟΚ θέλει να βάλει βάσεις πρόκρισης κόντρα στη Μπρνο

Τον πρώτο του αγώνα για τους 32 του CEV Cup γυναικών δίνει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ που υποδέχεαι το απόγευμα της Πέμπτης (15/12. 16:00) την Κράλοβο Πόλε Μπρνο.

Η ομάδα της Τσεχίας είναι στην 6η θέση του πρωταθλήματος της με 8 νίκες και 7 ήττες με τον ΠΑΟΚ να έχει τον πρώτο λόγο όπως τόνισε και ο Μάρκο Φενόλιο. 

«Είναι σημαντικό παιχνίδι γιατί είναι το πρώτο σ' αυτό το ζευγάρι και είναι στην έδρα μας, οπότε πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η νίκη με καθαρό σκορ είναι το ζητούμενο και δεδομένης της κατάστασης που είμαστε θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», είπε ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Είμαστε το φαβορί καθώς δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα από την Ιταλία ή την Πολωνία, αλλά σίγουρα κι η Μπρνο θέλει προσοχή».

Από την πλευράς η Αμερικανίδα ακραία του Δικεφάλου, Πέιτον Κάφρεϊ τόνισε: «Ξεκινάμε την ευρωπαϊκή μας πορεία από το γήπεδο μας, κάτι το οποίο είναι φανταστικό, τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους μας. Σαν ομάδα, εμείς κοιτάμε πως θα παίξουμε το παιχνίδι μας, ελέγχοντας τον ρυθμό, αφού δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε ακριβώς.

Το ευρωπαϊκό βόλεϊ ποικίλει ανάλογα την χώρα, οπότε εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο, είτε είναι για τις εγχώριες διοργανώσεις, είτε για τις ευρωπαϊκές. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια, οπότε αυτό που μας απασχολεί είναι το πως θα παρουσιαστούμε εμείς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ