Εκτυπώστε τη σελίδα
14-12-2021 01:07

CEV Cup γυναικών: Ψάχνοντας τo «θαύμα» ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Άλμπα στη Ρουμανία

Στη Ρουμανία βρίσκεται απο χθες η αποστολή του Δικεφάλου εν όψει του σημερινού (19:00)  δεύτερου αγώνα με την Άλμπα Μπλαζ για τους 16 του CEV Cup. Η πρωτοπόρος του ρουμανικού πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 3-1 στην Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 για να στείλει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι μετά το χαμένο στην έδρα μας, οπότε ο βαθμός δυσκολίας όπως καταλαβαίνουμε όλοι είναι πολύ υψηλός. Ήρθαμε εδώ και είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε, πρώτα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ύστερα ότι προκύψει.

Θα κάνουμε δύο προπονήσεις οι οποίες θα έχουν ως βάση το σώμα και την προσαρμογή στον χώρο, και πιστεύω αύριο να είμαστε καλά», είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου Τάκης Φλώρος, ενώ η αρχηγός της ομάδας Ευαγγελία Μερτέκη σημείωσε από την πλευρά της:

«Είμαστε έτοιμες για την ρεβάνς. Με συγκέντρωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πιστεύουμε στην πρόκριση. Ξέρουμε που θα σταθούμε, πως θα διαβάσουμε τον αντίπαλο, καθώς γνωρίζουμε πολλά πράγματα πλέον για αυτούς μετά το πρώτο παιχνίδι. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάει το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση.

Το παιχνίδι θα κριθεί στην θέληση και την ενέργεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα χρειαστεί να πιέσουμε στο σερβίς, ώστε να τις βγάλουμε έξω από το φιλέ, να δουλέψουμε μπλοκ-άμυνα και πιστεύω θα είμαστε καλά».