Εκτυπώστε τη σελίδα
24-11-2020 14:57

Volley League Γυναικών: Ποιες ξένες αθλήτριες έμειναν ή έφυγαν λόγω της καραντίνας

Έντονος είναι ο προβληματισμός των σωματείων της Volley League Γυναικών για την επόμενη ημέρα του πρωταθλήματος μετά την διακοπή του λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση και περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι περισσότερες ομάδες έχουν κρατήσει τις ξένες αθλήτριές τους στην Ελλάδα με την ελπίδα ότι σύντομα θα μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Το volleynews.gr σας παρουσιάζει που βρίσκονται οι ξένες από τις 14 ομάδες της Volley League Γυναικών, εν αναμονή των εξελίξεων.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Στην Αθήνα βρίσκεται η Κουβανή Ρέιτσελ Πέρεζ Σάντσεζ, ενώ μεταξύ Ελλάδας και της πατρίδας τους βρίσκονται η Σλοβάκα Ρομάνα Χουντέκοβα και η Βουλγάρα Πολίνα Νεΐκοβα, οι οποίες επέστρεψαν για ένα διάστημα στο σπίτι τους για να προπονούνται για να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Α.Σ. Άρης: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε καραντίνα οι Αμερικανίδες Μάντι Κλάιν, Κάταλιν Έβανς και η Βόσνια Σάνια Κόγιτς Τζούριτς.

Α.Ο.Ν. Αμαζόνες: Στην Αθήνα σε καραντίνα παραμένουν οι δύο ξένες των Αμαζόνων και συγκεκριμένα η Σλοβάκα Αλεξάντρα Βαΐντοβα και η Αμερικανίδα Άσλεϊ Όουενς.

Α.Ο. Θήρας: Στη Σαντορίνη σε καραντίνα παραμένουν η Βραζιλιάνα Φερνάντα Μέλο, η Πορτορικανή Ραϊμαριέλι Σάντος και η Αμερικανίδα Κέντρα Ντάλκε.

Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil: Στο Μαρκόπουλο βρίσκονται οι τρεις Αμερικανίδες του Α.Ο.Μ. Κένεντι Μπράιαν, Φράνσις Αρναούτου και Γιάσμιν Μπεντάρτ.

Α.Ο. Λαμίας 2013: Στη Λαμία και σε καραντίνα βρίσκονται οι Αμερικανίδες Έιντζελ Γκάσκιν, Τιέρα Τζέιμεσον και η Σέρβα Μιργιάνα Κομλένοβιτς.

Ηλυσιακός Α.Ο.: Ο Ηλυσιακός δεν έχει ξένη στο ρόστερ του.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.: Στον Πειραιά βρίσκονται η Γερμανίδα Σάσκια Χίπε, η Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Χουντ και η Κροάτισσα Κάρλα Κλάριτς.

Π.Α.Ο.Κ.: Στη Θεσσαλονίκη παραμένουν η Σλοβένα Μόνικα Πότοκαρ και η Σέρβα Μίλιτσα Κούμπουρα.

Α.Ε.Κ.: Στην Ελλάδα βρίσκονται η Αμερικανίδα Ιόσια Νορένε, η Σέρβα Νατάσα Σεβάρικα και η Ρουμάνα Αριάνα Πιρβ, περιμένοντας τις εξελίξεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Α.Σ.Π. Θέτις: Στη Πολωνία επέστρεψε η Κίνγκα Χάταλα, με τη Θέτιδα να αποδεσμεύει την αθλήτρια καθώς δεν κάλυψε τις προσδοκίες που είχαν στην ομάδα με την απόδοσή της.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν.: Στη Νάξο έχει παραμείνει μόνο η Καναδή Βίκυ Σαβάρ. Αντίθετα, στις πατρίδες του βρίσκονται η Σέρβα Άντελα Βεσελίνοβιτς και η Βουλγάρα Σιμόνα Ντιμίτροβα και προπονούνται κανονικά και περιμένουν τις εξελίξεις για να επιστρέψουν στη Νάξο.

Α.Ο.Φ. Πορφύρας: Η Ταϊάνα Ροντρίγκες και η Αναστασία Σέκουλιτς επέστρεψαν στη Βραζιλία και στη Σερβία αντίστοιχα μέχρι το τέλος της καραντίνας και περιμένουν στον σύλλογο τις εξελίξεις για να επιστρέψουν οι δύο αθλήτριες στην Ελλάδα.

Α.Π.Σ. Αίας: Ο Αίας Ευόσμου δεν έχει ξένη στο ρόστερ του.