1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2019 03:40

Μουνιόθ: «Παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι περισσότερο»

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μόντενα CEV cup, ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιοθ υποστήριξε:
«Ξέραμε από τη αρχή πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή μας… Στο πρώτο σετ, δεν ξεκινήσαμε όπως συνήθως και χρειαστήκαμε λίγο παραπάνω χρόνο για να βρούμε το ρυθμό μας, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι η Μόντενα.

Στα επόμενα δυο σετ παίξαμε καλύτερα, παλέψαμε αλλά δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, με πολύ μεγάλη εμπειρία…

Φτάσαμε να τους πιέσουμε και να διεκδικήσουμε στα ίσα την πρόκριση και αυτά τα δυο παιχνίδια είναι πολύ χρήσιμα για εμάς, ώστε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια της σεζόν».

Σχετικά άρθρα

  • Με σούπερ Ιντάλγκο ο Ολυμπιακός 3-2 την Καλαμάτα
    Νίκη ανατροπή πέτυχε ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη, καθώς σε φιλικό επικράτησε 3-2 της Καλαμάτας 80 αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. (18-25, 21-25, 25-22, 25-20, 15-13)
  • Εκπληκτική κίνηση της Μοντένα με... λούτρινα κουκλάκια! (video)
    Η διοίκηση της Μοντένα σε μια προσπάθεια της δώσει χαρά σε παιδιά που βρίσκονται σε νοσοκομεία και ιδρύματα, ζήτησε μέσω του f/b από τους φιλάθλους της να φέρουν μαζί τους λούτρινα κουκλάκια, στον αγώνα που έκλεινε ο πρώτος γύρος με αντίπαλο την Βίμπο Βαλέντε.
  • Γιώργος Πετρέας: «Σταθήκαμε ισάξια με την Μόντενα και χάσαμε στις λεπτομέρειες» (video)
      Για την εκπληκτική χθεσινοβραδινή μονομαχία κόντρα στην Μοντένα για το CEV cup στο Ρέντη, οπου ο Ολυμπιακός έχασε στο τάι μπρέικ με 2-3 , ο διεθνής κεντρικός των Πειραιωτών,Γιωργος Πετρέας, τόνισε
  • Να για ποιον η Μόντενα έχει αποσύρει τη φανέλα με το Νο13 (vid)

    Το καλοκαίρι του 2007 o Ναπολιτάνος «Giangio» αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών. Στην οροφή του θρυλικού σταδίου Πάλα Πανίνι της Μόντενα υψώθηκε μία φανέλα που από τότε μέχρι και σήμερα παραμένει ψηλά στην οροφή πλάι στο κορεό του συλλόγου. Είναι  η φανέλα με το Νο13 και το όνομα Αντρέα Τζιάνι. Είναι ο προπονητής της σημερινής ομάδας της Μόντενα που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη.

     

  • Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός στο Ρέντη κόντρα στη Μόντενα του Τζιάνι (12/12, 18.00)
    Σαρανταπέντε χρόνια μετά την πρώτη τους μονομαχία στον Β΄γύρο του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης (τη σεζόν 1974-75) ο Ολυμπιακός και η περίφημη Μόντενα του θρυλικού Τζιανι (εχει αποσύρει την φανέλα του ως παικτη) θα μονομαχήσουν για 4η χρονιά και για 6η φορά συνολικά ως αντίπαλοι, στο φιλέ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. (12/12, 18.00, COSMOTE SPORT 6 HD).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ