1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-12-2019 03:19

Δεληκώστας: «Έπαιξε ελεύθερα η Μπάρκομ και της βγήκε»

Στο ότι η Ουκρανική Μπαρκομ έπαιξε πιο ελεύθερα από τον ΠΑΟΚ, στάθηκε ο προπονητής του δικεφάλου, Κώστας Δεληκώστας, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό του Κυπελλούχου me 0-3 από τη συνέχεια του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν πολύ καλύτερη, σήμερα, στο side out η Μπάρκομ. Δεν ήταν τόσο καλοί στο ματς στην Ουκρανία, όπου μάλλον ήταν αγχωμένοι. Σήμερα, ήρθαν εδώ και έπαιξαν ελεύθερα. Δεν βρίσκαμε λύσεις για να πάρουμε συνεχόμενους πόντους, ώστε να δημιουργήσουμε διαφορές.

Διαρκώς είχε το προβάδισμα η αντίπαλη ομάδα. Είχαμε την ευκαιρία μας, μόνο στο 14-13 του ‘χρυσού’ σετ, όπου χάσαμε το σέρβις. Ήμασταν υποχρεωμένοι να «κυνηγήσουμε» ένα καλό σέρβις, διότι η Μπάρκομ ήταν σχεδόν ανίκητη στο φιλέ.

Ξέρουμε ότι δεν έχουμε υψηλά ποσοστά στην επίθεση από τους ακραίους και τον διαγώνιό μας, αλλά παίζουμε με αυτό το πρόβλημα εδώ και ένα γύρο. Συνήθως, κερδίζουμε τα παιχνίδια από το break point, αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε «ρήγματα» στην υποδοχή της Μπάρκομ, η οποία νίκησε δίκαια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ