Εκτυπώστε τη σελίδα
13-12-2019 15:10

Γιώργος Πετρέας: «Σταθήκαμε ισάξια με την Μόντενα και χάσαμε στις λεπτομέρειες» (video)

  Για την εκπληκτική χθεσινοβραδινή μονομαχία κόντρα στην Μοντένα για το CEV cup στο Ρέντη, οπου ο Ολυμπιακός έχασε στο τάι μπρέικ με 2-3 , ο διεθνής κεντρικός των Πειραιωτών,Γιωργος Πετρέας, τόνισε

«Μας αφήνει μια πικρία ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και μάλιστα καθαρά μια υπερδύναμη του παγκοσμίου βόλεϊ, με αστέρες που δεν έχουμε την δυνατότητα να αγωνίζονται στην Ελλάδα και να τους βλέπει το ελληνικό κοινό.

Εμείς δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία στάθηκε ισάξια και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Πριν να παμε στην Ιταλία, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι γιατί έχουμε ένα τεράστιο παιχνίδι μεγάλης σημασίας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, όπου η προετοιμασία θα ξεκινήσει άμεσα.»

Για το αν μεγαλώνει ο Ολυμπιακός με ανάλογες εμφανίσεις κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους σχολίασε:«Σίγουρα σε τραβάει να αγωνίζεσαι με τέτοιες ομάδες και αθλητές παγκοσμίου επιπέδου, εμείς τέτοιες ομάδες θέλουμε να αντιμετωπίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ολοι σέβονται και αναγνωρίζουν στην Ευρώπη την αξία της σε όλα τα αθλήματα και εμείς είμαστε εδώ για να φανούμε αντάξιοι του εμβλήματος που φοράμε.

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού πρόσθεσε: « Σίγουρα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει παρα πολλά αθλήματα για να στηρίξει, εμείς τον ευχαριστούμε που βρέθηκε σήμερα (χτες) εδώ, όπως και σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια, χαρήκαμε που έμεινε στο τέλος και μας χειροκρότησε και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε από την σημερινή μας ατμόσφαιρα, ότι ο κόσμος έμεινε εδώ και αναγνώρισε την προσπάθεια μας και έμεινε ικανοποιημένος.»

Media

Σχετικά άρθρα