Εκτυπώστε τη σελίδα
12-12-2019 23:43

Μουνιόθ: «Παλέψαμε στα ίσα την Μοντένα»

Iκανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας μια πολύ ισχυρή ομάδα, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και τεχνική αλλά και μεγάλη εμπειρία. Παίξαμε πέντε σετ, παλέψαμε στα ίσα και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ακόμα και τη νίκη.

Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά θα κοιτάξουμε τον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Μόντενα. Σίγουρα θα πάμε στην Ιταλία με την ίδια αποφασιστικότητα και θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Απο την πλευρά του ο Ρόλαντ Γκέργκι είπε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το παιχνίδι σήμερα γιατί παίξαμε δυνατά και δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη για τον αντίπαλο μας. Δυο σετ ξεπέρασαν τους 30 πόντους και αυτό δείχνει τι παιχνίδι έγινε.

Χάσαμε 3-2 στις λεπτομέρειες και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Θέλουμε να πούμε και ένα ευχαριστώ και στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και είναι πάντα δίπλα μας».

Σχετικά άρθρα