1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2019 19:50

Challenge Cup: Ιστορικός εμφύλιος μεταξύ Πορφύρα και Ολυμπιακό, με Ντρίτα Γκιλάν ο Α.Ο.Θήρας

Τον πρώτο ευρωπαϊκό εμφύλιο μεταξύ δύο ομάδων του Πειραιά ανέδειξε η κληρωτίδα των κυπέλλων Ευρώπης για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Α.Ο.Φ.Πορφύρας στην παρθενική του πορεία στα κύπελλα Ευρώπης θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη και νταμπλούχο Ολυμπιακό και μάλιστα στο γυμναστήριο του Ρέντη όπου οι δύο ομάδες έχουν δηλώσει κοινή έδρα. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το διάστημα μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου και η ρεβάνς μεταξύ 19-21 του ίδιου μήνα πάλι στο ίδιο γήπεδο αλλά με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό.

 

 

«Μπορεί να μην κληρωθήκαμε με κάποια ομάδα εκτός Ελλάδας όπως συνηθίζεται να γίνεται στα κύπελλα Ευρώπης, μπορεί να έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πανίσχυρο και νταμπλούχο Ολυμπιακό αλλά ξεκινάμε και επίσημα την ευρωπαϊκή μας πορεία. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε αγώνες γιορτή για το άθλημα και να τιμήσουμε την επιλογή μας ώστε να αγωνιστεί η ομάδα στην Ευρώπη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Φ.Πορφύρα Νίκος Δελαγραμμάτικας σε μία ημέρα μάλιστα όπου υπάρχουν και εκλογές στον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά.

Στο επόμενο γύρο, για τη φάση των «16» της διοργάνωσης ο νικητής θα αντιμετωπίσει τη Hapoel KFAR SABA από το Ισραήλ. Ο πρώτος αγώνες θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα 3-5 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στο Ισραήλ 17-19 του ίδιου μήνα.

Ο φιναλίστ κυπέλλου Α.Ο.Θήρας επίσης στο Challenge Cup κληρώθηκε με την Ντρίτα Γκιλάν από το Κόσοβο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει το διάστημα 3-5 Δεκεμβρίου στο Κόσοβο και η ρεβάνς 15 ημέρες αργότερα στην Σαντορίνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ