1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2019 22:38

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το θαύμα στο Τρέντο

Την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ θα κυνηγήσει την Τρίτη στο Τρέντο ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο στον επαναληπτικό ημιτελικό του CEV Cup (5/3, 21.30, COSMOTE Sport 6).
Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο παιχνίδι στο «Μελίνα Μερκούρη» ηττήθηκαν με 3-0 σετ και καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα, σε μία αναμέτρηση που είναι το αουτσάιντερ. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τρέντο και προπονήθηκαν το βράδυ BLM Group Arena, εκεί όπου την Τρίτη στις 21.30 θα προσπαθούν να πάρουν τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η Τρεντίνο αν κατακτήσει δύο σετ θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Πιοτρ Κρολ και η Σέρβα Ζβετλάνα Ζότοβιτς.

«Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε την Τρεντίνο που αγωνίστηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην επίθεση και έδειξε γιατί είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια» τόνισε ο Φερνάντο Μουνιόθ και ολοκλήρωσε: «Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα στο δικό μας κομμάτι και θα χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι για να αποδείξουμε πράγματα και όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ