Εκτυπώστε τη σελίδα
28-02-2019 19:34

Ζένια Γκρεμπενίκοφ: Οι «τρελοί» οπαδοί του Ολυμπιακού και το Ευρωβόλεϊ στο Μονπελιέ

Θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο λίμπερο του κόσμου. Μάλιστα, ο Γάλλος Ομοσπονδιακός προπονητής, Λορέν Τιλί είχε πει ότι έχει το χάρισμα του χώρου και του χρόνου, δηλαδή ότι βρίσκεται στο σημείο που πρέπει την ώρα που πρέπει.

Ο λόγος για την ήρεμη δύναμη της Τρεντίνο πλέον και ο άνθρωπος που δεν αφήνει μπάλα να πέσει κάτω, Ζένια Γκρεμπενίκοφ. Ο Γάλλος λίμπερο και σούπερσταρ του παγκοσμίου βόλεϊ, μιλώντας στη κάμερα του volleynews.gr χαρακτήρισε «τρελούς» τους οπαδούς του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο Ευρωβόλεϊ του Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την Ελλάδα.

grebenikov

«Ήταν καλό παιχνίδι για εμάς κόντρα σε τρελούς θεατές. Είναι ωραία για κάθε αθλητή να παίζει σε τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμα και ως αντίπαλος. Ο κόσμος έσπρωχνε τον Ολυμπιακό και είναι σημαντικό που νικήσαμε χωρίς απώλειες σε μία δύσκολη έδρα. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο και ήταν πολύ καλό που στον πρώτο ημιτελικό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα όμως, πρέπει να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα στο Τρέντο για να πάμε στον τελικό».

Ο Γκρεμπενίκοφ αντιμετώπισε για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό. Πρώτη ήταν πριν 4 χρόνια για το Τσάμπιονς Λιγκ όταν αγωνιζόταν στη γερμανική Φριντριχσχάφεν. Εκτός από τον επαναληπτικό στο Τρέντο, ο λίμπερο της Εθνικής Γαλλίας θα αντιμετωπίσει και την Ελλάδα στον όμιλο του Ευρωβόλεϊ στο Μονπελιέ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι λίγο μακριά το ευρωπαϊκό η αλήθεια είναι. Θα είναι καλή διοργάνωση είμαι σίγουρος. Το Μονπελιέ είναι όμορφη πόλη και όλα τα παιχνίδια που θα δώσουμε θα είναι δύσκολα, όπως και με την Ελλάδα».

Media

Σχετικά άρθρα