1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2013 01:51

Κεμανετζής: «Προβάδισμα ανόδου με μεγάλο κόστος...»

Ο αρχηγός του ΑΟ Ορεστιάδας Στέλιος Κεμανετζής μίλησε στο volleynews.gr για την επιτυχία της ομάδας του επί της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για την άνοδο στην Βόλεϊ Λιγκ αλλά και για την αγωνιστική και οικονομική επιβάρυνση που έχουν για την ομάδα του οι αγώνες των τριών τουρνουά ανόδου:  «Έγινε ένα ωραίο ματς από δύο ισοδύναμες ομάδες. Όπως νικήσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Το ότι νικήσαμε εκτός έδρας την ΑΕΚ μας δίνει ένα μικρό βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά το πιο σημαντικό είναι πως μας τονώνει το ηθικό μας. Στο γήπεδο είχε ωραία ατμόσφαιρα και οι αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ παρά την ήττα της ομάδας τους ήρθαν και μας έδωσαν συγχαρητήρια.

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε εδώ σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οχι μόνο εμείς οι παίκτες αλλά και η διοίκηση που κάνει αγώνα να βρει τα χρήματα για να καλύψει τις δαπανηρές μετακινήσεις που έχουμε. Μην ξεχνάμε πως ήρθαμε Αθήνα, θα γυρίσουμε για τρεις μέρες στην Ορεστιάδα και θα ταξιδέψουμε πάλι για Πάτρα. Ο προγραμματισμός είναι λάθος. Θα έπρεπε μάλιστα να γίνεται πολύ νωρίτερα ώστε να μπορούμε να εξασφαλίζουμε πιο φτηνά ναύλα και να κάνουμε τον προγραμματισμό μας καλύτερα. Πάνω απ΄ όλα θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τους αθλητές διότι εμείς τελειώσαμε απόψε αργά τα 5 σετ και αύριο παίζουμε 17.45 με την Παναχαϊκή».

Ο τεχνικός της Ορεστιάδας, Παναγιώτης Τσιακμάκης δήλωσε στο thrakisports.gr:

«Πήραμε μια σημαντική νίκη γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι και πάντα παίζει ρόλο και στην ψυχολογία και στη βαθμολογία. Ωστόσο, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε μπροστά. Φαβορί είναι η Παναχαϊκή καθώς έχει καλύτερη ομάδα και έμπειρους παίκτες. Πρέπει βέβαια να το αποδείξει στο γήπεδο. Εμείς θα παίξουμε ελεύθερα καθώς πήραμε κάτι από αυτό το πρώτο τουρνουά οπότε είμαστε ήρεμοι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ