Εκτυπώστε τη σελίδα
22-01-2017 23:06

Πάνοπλος ξεκινάει για Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας το ταξίδι του για την Τουρκία. Οι «ερυθρόλευκες» θα πάνε αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μπουν σε λεωφορείο και μετά από δύο ώρες ταξιδιού θα βρεθούν στη πόλη Τσανάκαλε, όπου την Τρίτη το βράδυ θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο για τους «16» του CEV Cup.
Μετά από σκάουτινγκ του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο Σέρβος τεχνικός συνέστησε την προσοχή στις παίκτριες του κυρίως στις δύο ακραίες της Τσανάκαλε. Ο λόγος για την πανύψηλη (2.00) Αζέρα Γιάνα Κουλάν και την Κροάτισα Μία Γέρκοφ (1.93).

Η Τσανάκαλε θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό με καλή ψυχολογία, καθώς πανηγύρισε το τρίποντο στο πρωτάθλημα Τουρκίας, νικώντας με 3-1 (25-16, 21-25, 25-22, 25-23) εκτός έδρας την Νιλουφέρ, φέρνοντας την στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-5.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την τουρκική ομάδα 50 εισιτήρια για τους οπαδούς του στον Έβρο, αλλά όταν οι Τούρκοι θέλησαν κι αυτοί ανάλογο αριθμό έκανε πίσω, φοβούμενος επεισόδια στο Ρέντη.