1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-01-2017 22:41

Ώρα «ερυθρόλευκης» πρόκρισης

Η πιο μεγάλη ώρα, μέχρι την επόμενη, πλησιάζει για τον Ολυμπιακό.


Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (18/1) στις 16:00 την Σουργκούτ στη Ρωσία στο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του CEV Cup.

Οι παίκτες του Μπόσκαν καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-2 του πρώτου αγώνα στο Ρέντη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να προκριθεί. Αν ηττηθεί με 3-2 τότε θα διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσο σετ των 15 πόντων.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Την αποστολή του Ολυμπιακού, αποτελούν οι: Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Κώστας Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κόνραντ Γκούζντα, Λίμπερμαν Αγκάμεζ, Τζάστιν Νταφ, Ανδρέας Φράγκος, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Στεφάνου, Κοντσαντίν Τσουπκόβιτς, Άθος Κόστα. 

Στη Ρωσία έφτασαν τα ξημερώματα και συνάντησαν χιόνι και -13 βαθμούς Κελσίου.


Η Σουργκούτ προέρχεται από ήττα και βρίσκεται στην 9η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος. Έχασε με 3-2 από στην Κούζμπας Κεμέροβο, ενώ υπάρχει προβληματισμός για την έλλειψη εναλλακτικών επιλογών, λόγω τραυματισμών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ