1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-12-2015 16:42

Ο Τόρρες στην Παναχαϊκή

Ο Ισπανός κεντρικός Τζούλιαν Τόρες, γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ και όχι μόνο, είναι και τυπικά παίχτης της Παναχαϊκής. Ο πρωταθλητής Ευρώπης, πέρασε από τα γραφεί της ομάδας και συμφώνησε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Τακουρίδη που πήρε το δρόμο για την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ

 

Η ανακοίνωση

Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει με χαρά την συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό Τζούλιαν Γκαρσία Τόρρες (2.02) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 6 μήνες.

Ο Τζούλιαν Τόρρες είναι γνώριμος στους έλληνες οπαδούς από την θητεία του στην ΑΕΚ την περίοδο 2013-14 και στην Πατρινή ομάδα αντικαθιστά τον Γιάννη Τακουρίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαϊκής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2007 με την εθνική Ισπανίας και έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα (έχει φορέσεις τις φανέλες των Τερουέλ, Πάλμα, Ουνικάχα) στην Γαλλία (με τη φανέλα της Ναρμπόν) και άλλων ακόμα ομάδων.

Η διοίκηση της Πατρινής ομάδας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Τζούλιαν Τόρες το απόγευμα της Τετάρτης (16/12), θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή και θα γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη.

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι Σ. Ντονάς, Ν. Ρουμελιώτης, Τ. Τόρες και ο Μ. Ρουμελιώτης στα γραφεία της Παναχαϊκης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ