1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2015 23:24

Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

Το «PAOK Sports Arena» φοράει και πάλι τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το δεύτερο αγώνα για το θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ , αυτόν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Νόλικο Μαασέικ για την 4η αγωνιστική του C΄ομίλου.
Για τον Δικέφαλο ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για μείνει ζωντανός στην υπόθεση της πρόκρισης αλλά και να πετύχει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση που θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το ΟΤΕ- ΤV.

Στη βαθμολογία η Νόλικο μετά και τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ πριν από δύο εβδομάδες βρίσκεται στην τρίτη θέση και ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη χωρίς βαθμούς.

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η βραδινή προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Τακουρίδη , το νέο μέλος της ομάδας να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Καλμαζίδη αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα. H  Νόλικο Μαασέικ πριν από δύο εβδομάδες νίκησε μέσα στην έδρα της τον ΠΑΟΚ με 3-0.

Για τον αυριανό αγώνα με τη Νόλικο Μαασέικ ο Ρολάντο Σεπέδα τόνισε: «Είμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με τη Νόλικο Μαασέικ. Η ομάδα προέρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα , υπάρχει καλή ψυχολογία και είμαστε στην κατάλληλη χρονικά στιγμή για να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Μπορεί να χάσαμε πριν από δύο εβδομάδες στην έδρα της Νόλικο με 3-0 αλλά το τελικό σκορ δεν μαρτυρά τις δυσκολίες του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και ειδικά τα δύο πρώτα σετ ήταν οριακά. Νομίζω ότι στην έδρα μας μπορούμε να τους νικήσουμε». Για την έλευση του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο της ομάδας αλλά και τη δική του ανεβασμένη απόδοση ο Κουβανός διαγώνιος του Δικεφάλου τόνισε: «Είναι νωρίς ακόμα να πω για τον νέο τεχνικό αλλά από τα πρώτα παιχνίδια φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα. Υπάρχει καλή ψυχολογία και εάν παίζουμε όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια μπορούμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο Τσάμπιονς. Προσωπικά όσο περνάει ο χρόνος αισθάνομαι ολοένα και καλύτερα. Για μένα ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε μια επαγγελματική ομάδα αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος».


 

 

C ΟΜΙΛΟΣ


4η αγωνιστική


16/12, 19.00: ΠΑΟΚ - Νόλικο Μαασέικ (Βέλγιο)

16/12, 21.30: Τουρ (Γαλλία) - Τρεντίνο (Ιταλία)


 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θ. ΟΜΑΔΑ ΑΓ. Β. ΣΕΤ
1. Τρεντίνο 3 9 (9-1)
2. Τουρ 3 6 (6-5)
3. Νόλικο Μαασέικ 3 3 (4-6)
4. ΠΑΟΚ 3 0 (2-9)




 










Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ