1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2015 15:20

Αρβανίτη: «Να ανεβούμε ένα σκαλί στο παγκόσμιο επίπεδο»

Ικανοποιημένη με την απόφαση της ΕΟΠΕ για την  επανένωση με την Πέννυ Καραγκούνη εμφανίστηκε η Βίκυ Αρβανίτη μέσω της προσωπικής της σελίδα στο Facebook. Μάλιστα έθεσε και δύο στόχους.Την διεδκίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης αλλά και η ατομική και ομαδική βελτίωση.
«Ανακοινώθηκε χθες από την ΕΟΠΕ η σύνθεση της νέας ομάδας με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με αυτή την εξέλιξη καθώς ήταν εξαρχής και δική μου πρόταση προς την ομοσπονδία. Είναι μια νεαρή αθλήτρια , με πολλά προσόντα, εξελίξιμη και πιστεύω ότι στην νέα αυτή συνεργασία που ξεκινά με διαφορετικές βάσεις από το 2013, θα μπορέσουμε να δείξουμε μια άλλη εικόνα αυτής της ομάδας.

Προπονητής μας θα είναι ο Κωνσταντίνος Ποθητάκης ο οποίος είναι στις Εθνικές ομάδες από το 2010 με εξαίρεση τις σεζόν 2013-2014, βοηθός ο Άκης Φλαούνας, ενώ το υπόλοιπο τιμ παραμένει ως έχει με εργοφυσιολόγο τον Γιώργο Βαβέτση, φυσικοθεραπευτή τον Κώστα Ψαρογιώργο, ψυχολόγο την Μαρία Ψυχουντάκη και διατροφολόγο την Τόνια Μαχαίρα.

Στόχος όλων μας, εκτός του ότι θέλουμε να φτάσουμε τον Ιούνιο στο Στάβανγκερ με αξιώσεις για τη διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης, είναι και η ατομική και κατ'επεκταση ομαδική βελτίωση ώστε με βήματα σταθερά, να μπορέσουμε να ανεβούμε ένα σκαλί στο παγκόσμιο επίπεδο και να θέσουμε κάποιες βάσεις για το προσεχές μέλλον. Σε αυτό το δρόμο θέλουμε κοντά μας την ΕΟΠΕ να στηρίξει την προσπάθειά μας γνωρίζοντας τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν στη χώρα αλλά και όλους εσάς που ενισχύετε με το δικό σας τρόπο την ομάδα».

1 σχόλιο

  • Comment Link παλαιμαχος Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 13:52 posted by παλαιμαχος

    Όποια έφυγε από τον μαγίστρο είχε πτωτική πορεία.Πένυ γιατί άφησες την σάλα;δεν ήσουν εθνική ομάδα όταν είχε έρθει ο καπράρα;δεν ήσουν μια χαρά στη κηφισιά;μαυρομάττη ξύπνα και πάρε τον μαγίστρο στην εθνική για να δεις άσπρη ημέρα.Η απουσία του καταλυτική για το ελληνικό βόλλευ.Για αυτό δεν έχουμε δει νέες αποκαλύψεις παικτριών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ