1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-12-2015 07:29

Εγγύηση ο Μαυρομάτης

ΤΟΥ  ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης δεσμεύτηκε στη γενική συνέλευση της Λαμίας, ότι θα παραστεί και στα δυο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για να διασφαλίσει την νομιμότητα.

Τον περιμένουμε λοιπόν στην Κυψέλη για να κατεβάσει τα υβριστικά πανό, που ενδεχομένως θα αναρτηθούν και να συναποφασίσει μαζί με διαιτητές και παρατηρητή την εκκένωση της εξέδρας, αν επαναληφθούν τα φτυσίματα προς τις παίκτριες.

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν ικανοποιημένοι με την παρουσία του πρόεδρου της ΕΟΠΕ, γιατί είναι πεπεισμένοι ότι θα έχει το σθένος να εφαρμόσει τους κανονισμούς, σε αντίθεση με τους διαιτητές και τους παρατηρητές του περσινού αγώνα που λιποψύχησαν.

Φυσικά το ίδιο θα ισχύσει και στο ντέρμπι του Ρέντη, όπου θα παραστεί κι εκεί ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, κι αν φτύνουν τις κοπέλες του Παναθηναικού ή αναρτήσουν υβριστικά πανό θα επέμβει για να τηρηθεί η νομιμότητα.

Μαύρα σύννεφα στον ΠΑΟΚ για τον Νίκι Ζελιάσκοφ που βρίσκεται υπ ατμόν, αφού εκτός από την ήττα από την Κηφισιά, δεν άρεσαν και οι δηλώσεις του ότι δεν έχει η ομάδα παίκτες-ηγέτες, λες και τους διάλεξε άλλος προπονητής.

Ο Βασίλης Κουρνέτας ανταπάντησε "εδώ και καιρό δεν παίζουμε καλό βόλει" και απ ότι καταλαβαίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις την πληρώνει ο προπονητής, ενώ υπάρχουν αντιρρήσεις για την απόκτηση του Νίκου Σμαραγδή, ως αντικαταστάτη του Παντακίδη.

Η λίμπερο Μάρκου αποτελεί παρελθόν για την Ηλιούπολη. λόγω "διαφοράς φιλοσοφίας", όπως λένε στο σύλλογο.




ΠΗΓΗ: ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

3 σχόλια

  • Comment Link VolleyStater Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 16:36 posted by VolleyStater

    Υπεμθυμίζεται πως στην τελευταία του προπονητική απόπειρα στην Ελλάδα ο Ζελιάσκοφ έριξε την Ορεστιάδα κατηγορία (μήπως και το δουν κάποτε αυτό οι υπεύθυνοι του μΠΑΟΚ)

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 10:44 posted by pao29

    Αχιλλέας Μαυρομάτης ...με εχει καταλαβει ιερο δεος απο την στιγμη που διαβασα οτι θα παρεβρεθει ο προεδρος στο αγωνα...φαντασου οτι δεν εχω σαλιο ουτε να καταπιω απο την σκεψη και μονο...που να βρω σαλιο για να ξεματιασω...

  • Comment Link VOLLEYBALL FAN Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2015 07:59 posted by VOLLEYBALL FAN

    το Σμαραγδή; Ζήτω που καήκανε. Μα καλά δεν ήξεραν δε ρώταγαν; Άστοχη και με ρίσκο λύση σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά και μη...........

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ