1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-11-2015 19:20

Άρης: «Προκαλεί ερωτηματικά η ανακοίνωση του Εθνικού»

Με ανακοίνωσή του ο Άρης απαντά στους ισχυρισμούς των ανθρώπων του Εθνικού Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τους οποίους υπήρξαν ύβρεις και απειλές κατά των Εβριτών στον μεταξύ του αγώνα στη Μίκρα.
«Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Σ. Αρης εκφράζει την πεποίθησή της ότι το βόλεϊ είναι ένα κατ’ εξοχήν ευγενές άθλημα και γι’ αυτό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων όλων των ηλικιών.

Στον αγώνα του Α.Σ. Αρης με τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σειρά λαθών της διαιτησίας σε βάρος του Α.Σ. Αρη δυναμίτισαν το κλίμα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ωστόσο, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας του Α.Σ. Αρη. Προκαλεί, λοιπόν, ερωτηματικά η εκ των υστέρων ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε βάρος του Αρη.

Ο Α.Σ.Αρη υπηρετεί με συνέπεια εδώ και χρόνια το άθλημα και μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν ούτε την εικόνα του αθλήματος αλλά ούτε και την εικόνα του συλλόγου».

2 σχόλια

  • Comment Link Ανύπαρκτοι ως Παράγοντες Απαράδεκτοι γενικότερα Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 21:23 posted by Ανύπαρκτοι ως Παράγοντες Απαράδεκτοι γενικότερα

    Τι μεμονωμένα περιστατικά ρε επιστήμονες και με τον ΠΑΟΚ πέρυσι τα ίδια και χειρότερα έγιναν. Κατάντια είστε που δεν τολμάτε, όχι μόνο εσείς αλλά και άλλοι, να πετάτε έξω αυτούς τους ταραχοποιούς.

  • Comment Link Ανύπαρκτοι ως Παράγοντες Απαράδεκτοι γενικότερα Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 21:22 posted by Ανύπαρκτοι ως Παράγοντες Απαράδεκτοι γενικότερα

    Τι μεμονωμένα περιστατικά ρε επιστήμονες και με τον ΠΑΟΚ πέρυσι τα ίδια και χειρότερα έγιναν. Κατάντια είστε που δεν τολμάτε, όχι μόνο εσείς αλλά και άλλοι, να πετάτε λέξη αυτούς τους ταραχοποιούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ