1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-11-2015 21:39

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό

Αγώνας χωρίς... ευρωπαϊκό αύριο είναι ο αυριανός για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη, την Ουγγρική Λιναμάρ στη ρεβάνς για τους 32 του CEV Cup. Πρόκειται για τη ρεβάνς της ήττας με 3-1 που δέχθηκε η ομάδα του Πειραιά στην Ουγγαρία και το έργο του θα είναι δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.
Το κακό για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του με πολλές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στις Λαζάρεβιτς, Τσβετάνοβα, Εμμανουηλίδου οι οποίες λόγω τραυματισμού έχασαν και το παιχνίδι στην Ηλιούπολη, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Κατερίνα Γιώτα αλλά αναμένεται να αγωνιστεί λόγω έλλειψης άλλης κεντρικής.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια πολύ άνετη νίκη επί της Ηλιούπολης για την Α1 γυναικών. Η Λιναμάρ έχει μόνο νίκες στο Ουγγρικό πρωτάθλημα όπου έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Το σαβατοκύριακο αντιμετώπισε την Φατουμ και τη νίκησε με 3-0 (25-16, 25-12, 25-17) έχοντας μάλιστα 12 άσσους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ