1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
16-12-2014 21:28

Το ευρωπαϊκό όνειρο μόλις τελείωσε...

Ο Ολυμπιακός ήθελε νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάρει την ευρωπαϊκή πρόκριση κόντρα στην Γαλατασαράι. Το όνειρο χάθηκε όμως μόλις στο δεύτερο σετ, αφού οι «ερυθρόλευκες» παρόλο πο έπαιξαν καλό βόλεϊ, οι αντίπαλες φάνηκαν δυνατότερες και πήραν το παιχνίδι. Μετά το χαμένο δεύτερο σετ, οι παίκτριες του Νικολάκη δεν είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους, κι αυτό στοίχισε. Κορυφαία για τον Ολυμπιακό ήταν η Μπραμπόροβα με 9 πόντους και πολύ καλό σέρβις.

Ο Ολυμπιακός κοίταξε την έμπειρη και δυναμική Γαλατασαράι στα μάτια για δεύτερη φορά, όπως έκανε πριν λίγες μέρες στην Κωνσταντινούπολη. Έφτασε κοντά στο να πάρει τα σετ, όμως εκεί μέτρησε η εμπειρία. Ο κόσμος ήταν κοντά του και δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει, ενώ για να ... πικάρει της τούρκικη ομάδα φώναξε σύνθημα στα σέρβικα, και το όνομα του αδικοχαμένου Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος δολοφονήθηκε στον αγώνα μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα με την Γαλατασαράϊ. 

Οι παίκτριες του Νικολάκη έπαιξαν πολύ καλά σε μπλοκ και άμυνα, ενώ είχαν και δυνατό σέρβις, με λίγα λάθη. Ωστόσο, σε επιθέσεις τα ποσοστά ήταν χαμηλά. 

Τα τρία σετ ήταν πάνω κάτω τα ίδια, με τις δύο ομάδες να είναι στον πόντο ή με ελάχιστη απόσταση η μία από την άλλη. 

Οι «ερυθρόλευκες» στο πρώτο σετ προηγήθηκαν με 15-13 αλλά στο σκορ έγινε 15-18 με τα σερβίς της Αλίκαγια και την αναποτελεσματική επίθεση του Ολυμπιακού που έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 22-22.(δέχθηκε μπλοκ η Βέσοβιτς) και μετά πήγε στο σερβίς η Μάινερς για να τελειώσει το σετ.

Στο δεύτερο σετ το 16-14 υπέρ του Ολυμπιακού έγινε 18-23 και παρόλο που έφτασε στον πόντο (21-23, 23-24) η Μποσέτι τελείωσε την επίθεση και χάρισε την πρόκριση. στην ομάδα της. Παρά το τελειωμένο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε στιγμή και έφυγε με μία πικρία αφού μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. 

Τα σετ: 0-3 (22-25, 23-25, 22-25)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Νικολάκης) Γιώτα 7 (2/11 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Λαμπρούση 7 (4/11 επ., 3 μπλοκ), Βέσοβιτς 6 (6/32 επ., 54% υπ. – 38% άριστες), Μπραμπόροβα 9 (8/21 επ., 1 άσο, 59% υπ. – 45% άριστες), Χριστοδούλου 6 (4/6 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Μποσκάτσι 4 (4/23 επ.) / Κονόμι (λ - 57% υπ. – 57% άριστες) / Κωνσταντινίδου 2 (1/3 επ., 1 επ.), Βλαχάκη 3 (3/4 επ.), Κοκκινάκη, Τέζα.

ΓΑΛΑΤΑΡΑΣΑΪ(Μπαρμπολίνι) Μέινερς 8 (6/25 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 47% υπ. – 47% άριστες), Κάλατς 9 (6/12 επ., 3 μπλοκ), Μποσέτι 17 (15/33 επ.,1 άσο, 1 μπλοκ, 55% υπ. – 41% άριστες), Αλίκαγια 2 (2 άσοι), Τσεντόνι 15 (12/36 επ. 1 άσο, 2 μπλοκ), Γιουρταγκιουλέν 6 (0/6 επ., 5 μπλοκ) /  Γκιουνεϊλιγκί (λ - 55% υπ. - 27% άριστες), Αιντινλάρ.

Σε λίγο περισσότερα... 

10 σχόλια

  • Comment Link ναυαρχος13 Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 09:37 posted by ναυαρχος13

    επισης ο δικο σας δημοσιογραφος εγραφε οτι υπαρχει ακομη το κομπλεξ κατωτεροτητας απεναντι στο παναθηναικο μπορει να προηγουμενα χρονια να κερδιζατε τα ντερμπι γιατι ο παναθηναικος δεν στοχευε στο τιτλο αλλα φετος που επεστρεψε στη διεκδικηση των τιτλων αυτο το κομπλεξ ξαναβγηκε στην επιφανεια

  • Comment Link greenman13 Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 18:14 posted by greenman13

    δικο σας δημοσιογραφος εγραφε τις προαλλες οτι η κυψελη δεν προσφερεται για μειονεκτημα εδρας ειδικα για ομαδες που δεν διαθετουν ψυχη και για το λεει κατι παραπανω θα ξερει

  • Comment Link παναθα13 Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 16:55 posted by παναθα13

    λογικο να φοβουνται την κυψελη τετοια εξεδρα ουτα στα ονειρα τους, οταν ο γαυρος ερχεται στην κυψλη κατι παθαινει προπερσυ εχασε απο τις πιτσιρικες και περυσι νικησε με την ψυχη στο στομα αν και προηγηθηκε με 2-0

  • Comment Link metro Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 16:26 posted by metro

    Η πορεία στην Ευρώπη μια χαρά ήταν.Προκρίθηκαν ένα γύρο στο cev cup.Ο Παναθηναϊκός στις χρυσές του εποχές έτρωγε φάπες σε αυτή τη διοργάνωση έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια που πανηγύρισε την τελευταία του πρόκριση οπότε μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ομάδα με μπάτζετ εκατομμυρίων κέρδισε στις λεπτομέρειες ελληνική ομάδα; Όσα χρήματα παίρνουν οι ξένες της Γαλατά παίρνουν όλες οι παίκτριες του Ολυμπιακού για 2-3 χρόνια.Θυμάσαι τι δήλωσαν στον Ολυμπιακόόταν έγινε η κλήρωση; Γι'αυτά που λες για το ελληνικό πρωτάθλημα συμφωνώ. Με τέτοιο μπάτζετ είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το νταμπλ.Αλλά αν βαφτίζεις αποτυχία τις ήττες από την Γαλατά πρέπει να θεωρείς και επιτυχίες τις νίκες με τον Ηρακλή.

  • Comment Link ousia Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 15:27 posted by ousia

    Aν αποδειχθη οτι στον Ολυμπιακο εχουν τα μυαλα που ειχαν στην Αεκ πολυ φοβαμαι οτι θα καταντησουν κι'αυτοι οπως η Αεκ απο τα σαλονια στα αλωνια.Φιλε να δημιουργης φουσκες και υποχρεωσεις τιw οποιες φευγεις και αφηνεις θηλεια στους επομενους, ειναι το ευκολωτερο.Οσο στοιχιζουν οι ξενες του Ολυμπιακου ειναι το φετεινο μπατζετ του Παναθηναικου.Παρ'ολα αυτα να εισαι σιγουρος ομως οτι η ιδεα της Κυψελης οχι μονο τους τρομαζει αλλα ακομα και διασυρμο φοβουνται.Βεβαια δεν ξερεις μπορει να πανε και να κερδισουνε αερα,ομως το οτι φοβουντε τοσο,αν ειναι ξυπνιοι στον Βαζελο και δεν παιξουν με αγχος,αλλα με σωστη τακτικη και υπομονη θα τους δημιουργησουνε μεγαλο προβλημα.Εγω ομως ανεξαρτητα απο την Αεκ,αναφερθηκα στις ξενες του Ολυμπιακου διοτι εαν θυμηθης δηλωσεις τους στις αρχες της περιοδου μιλαγανε ολοι τους οτι στοχοι τους δεν ειναι να διατηρησουν τα κεκτημενα αλλα να κανουν μια πορεια ανταξια του ονοματος του Ολυμπιακου στην Ευρωπη.Και βεβαια τωρα που το ονειρο εμεινε ονειρο καποια στιγμη θα εχουν και επαρση αν παρουν το πρωταθλημα των δυομιση ομαδων,εχοντας ομως ξεβρακωθη στις ξενες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ