1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-12-2014 19:39

Στην Πόλη έρχομαι...

Στην γειτονική Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός, για τον πρώτο αγώνα της κυρίως φάση των «16» του CEV Cup, κόντρα στην πανίσχυρη Γαλατασαράι.
Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ως οδηγό το... θαύμα που πέτυχαν κόντρα στην Γάνδη και άπαντες θέλουν να μπουν οι βάσεις για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρόκριση, στο «Μελίνα Μερκούρη» την ερχόμενη Τρίτη (16/12). Βέβαια, όλοι γνωρίζουν τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αφού η Γαλατασαράι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 7.00 το πρωί, έφτασε στην Πόλη στις 8.30, ενώ στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στις 11.00. Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι ολοκληρώνεται με προπόνηση στο «Burhan Felek Sport Hall» (20:30 -22:00), χωρίς προβλήματα για τον Γιάννη Νικολάκη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του. Το πρωί της Πέμπτης (11/12) δεν θα γίνει προπόνηση, αφού ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00.

Νικολάκης: «Ελεύθερα χωρίς φόβο»

O προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης δήλωσε: «Eίναι ένα ματς στο οποίο πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ έξυπνα γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο της Τουρκίας στο γυναικείο βόλεϊ. Ελπίζω να μην φοβηθούμε τόσο πολύ το παιχνίδι. Να μπούμε ελεύθερα και από κει και πέρα αυτό που ζητάω από την ομάδα είναι να δώσει το 100% γιατί πραγματικά αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση. Το φαβορί σίγουρα είναι η Γαλατασαράι, αλλά σίγουρα όποιες ελπίδες έχουμε για ένα αποτέλεσμα θετικό οφείλουμε να τις διεκδικήσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ