1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2014 18:15

Μπαίνουν... στο «κλίμα» και ψάχνουν πρόκριση οι Ρώσοι

Πρίν λίγες ώρες προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή της ρώσικης Νίζνι Νόβγκοροντ ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τετάρτης για το Challenge Round του CEV Cup κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η ρώσικη ομάδα παρά το κουραστικό ταξίδι (είχε ταξιδέψει την Κυριακή από το Γιάροσλαβ στη Μόσχα κι από κει πέταξε το πρωί για την Αθήνα) μόλις βγήκαν από την αίθουσα αφίξεων άρχισαν να απολαμβάνουν τον ηλιόλουστο ουρανό της Αθήνας. Μαζί με την αποστολή της Νίζνι ταξίδεψε και ένας ιερωμένος οπαδός του συλλόγου.


«Αυτός ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά…», έλεγαν οι παίχτες της Νόβγκοροντ:  «Στη Ρωσία με -10 λέμε ότι έχει καλό καιρό, αλλά εδώ είναι το κάτι άλλο».

Παρόλα αυτά η ρώσικη ομάδα ήρθε στην Έλλαδα για το δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, συνειδητοποιημένοι ότι το βράδυ της Τετάρτης θα χρειαστεί να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την 4άδα της διοργάνωσης.

«Η νίκη στον πρώτο αγώνα και το 3-0 σίγουρα μας δίνει ένα προβάδισμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κριθεί κάτι. Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο πρώτο ματς κάποια καλά στοιχεία και σίγουρα αγωνιζόμενος στην έδρα του, θα είναι πολύ πιο δυνατός», παραδέχθηκε ο πασαδόρος της Νίζνι Έσκο ο οποίος πριν από 14 χρόνια ακριβώς (3/2/2000) είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό, ως παίκτης της πρωταθλήτριας Φινλανδίας Keski-Savon Pateri Varkaus, στο κλειστό της Γλυφάδας με 3-0.

«Το θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι και μου είχε κάνει εντύπωση ότι είχε πολύ λίγο κόσμο στο γήπεδο. Σίγουρα την Τετάρτη περιμένω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι διαφορετική και μιλώντας με τον συμπαίκτη μου στην Εθνική Όλι Κούναρι ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα του», είπε χαρακτηριστικά ο Φινλανδός άσος αλλά επανέλαβε την πίστη ότι τελικά θα τα καταφέρουν να προκριθούν: «Κάναμε το πρώτο βήμα στην έδρα μας, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ