1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-02-2014 00:56

Κονσταντίνοφ: «Όλα θα κριθούν στην Αθήνα»

Τίποτα δεν έχει κριθεί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup τόνισε ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Ο τεχνικός της Νόβγκοροντ είπε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο παρά το τελικό σκορ και πως η ομάδα του έχει κάνει μόνο το πρώτο βήμα.

Ο προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ Πλάμεν Κονσταντίνοφ δήλωσε: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση στο μπλοκ όπου σημειώσαμε 15 πόντους. Ο Ολυμπιακός πήγε καλά αμυντικά αλλά δε μας απείλησε στην επίθεση κι αυτό μας βοήθησε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας καλύτερα. Ξέραμε πως ο Γιορντάνοφ και ο Καλντέιρα είναι οι δύο παίκτες που μπορούν να μας απειλήσουν και οργανωθήκαμε καλά. Κάναμε ένα βήμα αλλά εγώ που ξέρω τις ελληνικές ομάδες και τον Ολυμπιακός δεν ησυχάζω. Ειδικά εγώ ξέρω καλά πως έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολη ρεβάνς. Ο Ολυμπιακός στην έδρα του μπορεί να μεταμορφωθεί και μάλιστα έχοντας τους οπαδούς του στο πλευρό του. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω και πάλι στην Ελλάδα. Και τώρα μετά τον αγώνα πάω να βρω τα παιδιά του Ολυμπιακού για να συζητήσουμε και να μάθω τα νέα τους».

Πηγή: volleyleague.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ