1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2021 20:14

Εκδήλωση της Ε.Ο.ΠΕ. με το νέο χορηγό, την εταιρεία ΚΥΑΝΑ

Με μία όμορφη εκδήλωση αποχαιρέτησε η Ε.Ο.ΠΕ. το 2021, η οποία παράλληλα παρουσίασε στα γραφεία της την εταιρεία ΚΥΑΝΑ, τον νέο χορηγό στον θεσμό της πολυτιμότερης αθλήτριας κάθε αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών.

Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και έγινε παρουσία του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του προσωπικού της Ομοσπονδίας και από την εταιρεία ΚΥΑΝΑ παρεβρέθηκε ο Πρόεδρός της Γιάννης Βασιλειάδης και η Ambassador (πρέσβειρα) Άντζελα Ευριπίδη.

Στην Ομοσπονδία βρέθηκε και η KYANA MVP της 2ης αγωνιστικής Καζμίρ Μπράουν συνοδευόμενη από τον Λεωνίδα Αρχόντη, με την Αμερικανίδα κεντρική της ΑΕΚ να αποδέχεται την πρόσκληση της Ε.Ο.ΠΕ. τιμώντας με την παρουσία της την εκδήλωση.

Μετά τις βραβεύσεις και τα δώρα που έδωσε η εταιρεία ΚΥΑΝΑ σε όλους τους παρευρισκόμενους ακολούθησε φαγητό στην Ομοσπονδία από την εταιρεία Golden Catering, η οποία ανήκει στην Χρύσα Νεραντζή, πρώην διεθνής αθλήτρια του Ολυμπιακού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ