1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2018 16:42

Τέλος ο Καραβιδόπουλος απο τους Μακεδόνες, αναλαμβάνει ο Οικονομίδης

Παρελθόν από τους Μακεδόνες Αξιού αποτελεί από σήμερα ο Γιώργος Καραβιδόπουλος. Ο μέχρι τώρα τεχνικός της ομάδας των Κυμίνων, ύστερα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, Νίκο Ποντίκα, έλυσε την συνεργασία του με το σωματείο ύστερα από 2,5 μήνες παραμονής.
Διάδοχος του στον πάγκο σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Γιωργος Οικονομίδης, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής στην γυναικεία και ανδρική ομάδα του Άρη, στον Μακεδονικό και πέρυσι στον Αρχέλαο Κατερίνης αρχικά και στη συνέχεια αντικατέστησε τον Θανάση Στράντζαλη στον πάγκο της Νικης Αιγινίου, στην Volleyleague ανδρών.

Ο νέος τεχνικός των Μακεδόνων θα κοουτσάρει την ομάδα στον αγώνα του Σαββάτου με την Θέτιδα αλλά και στο ανακληθέν ματς με τον Άρη. Πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα με τον Πορφύρα (ήττα 3-1), καθώς χτύπησε στον αγκώνα η Μαρίνα Τσοχατζή και μάλιστα στο σημείο που ειχε υποστεί στο παρελθόν, οστικό οίδημα.. Η πασαδόρος του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ