1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2013 20:53

Ζαλμάς: «Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος και ανακουφισμένος από την έκβαση της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς. Ιστορική χαρακτήρισε την μέρα για τον σύλλογό του, ο Σωτήρης Πανταλέων ενώ ο Λεονάρντο παραδέχθηκε το λάθος του και πως βγήκε εκτός εαυτού.

 

«Χρειαζόμασταν μία μεγάλη νίκη. Πίστευα πολύ στην ομάδα Μπήκαμε κουμπωμένοι και φοβισμένοι στον αγώνα. Παραλίγο να πληρώσουμε τις διαμαρτυρίες στο 2ο σετ και το επεισόδιο με τον Καλντέιρα. Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος του ΠΑΟΚ. Είναι μία μεγάλη νίκη και μας δίνει χρόνο ξεκούρασης. Ο Παπαδόπουλος αντικατέστησε επάξια τον Καλντέιρα και αυτό είναι η δικαίωση του νεαρού παίκτη αλλά και όλων των παιδιών που είναι στην ομάδα διότι που δουλεύουν σκληρά για να παίξουν το ρόλο τους μέσα στην ομάδα. Από αύριο έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε και να πούμε πολλά για τους τελικούς», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, που ήταν ένας από τους κορυφαίους, καθώς σημείωσε 5 τελειωμένα μπλοκ και 18 πόντους, δήλωσε: «Είναι ιστορική μέρα για τον Παμβοχαϊκό. Για δεύτερη σεζόν μια επαρχιακή ομάδα από τους ημιτελικούς μπαίνει στους τελικούς και αυτό είναι ένα επίτευγμα. Είναι έκπληξη ότι νικήσαμε με νίκες 3-0 και ειδικά μετά την έλευση του Καζάζη ο ΠΑΟΚ παίζει καλά. Δεν είναι τυχαίο που νίκησε τον Ολυμπιακό. Η ομάδα μου ανεβαίνει ένα σκαλί στο αγωνιστικό επίπεδο. Σίγουρα η κάρτα στον Καλντέιρα ήταν δίκαιη. Δεν δικαιολογείται αυτή η αντίδραση. Μπράβο και στον Παπαδόπουλο που έπαιξε πολύ καλά. Συμβαίνουν όμως αυτά στο γήπεδα και η ένταση ξεπερνάει τη λογική. Η πρόκριση μας στον τελικό ισοδυναμεί με την κατάκτηση στον τελικό. Δεν θα πάμε για να χάσουμε στους τελικούς. Θα το απολαύσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο Λεονάρντο Καλντέιρα σχολίασε τη νίκη της ομάδας του αλλά και την αποβολή του: «Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα κάθε φορά που φτάνουμε στους κρίσιμους πόντους κάθε σετ. Στο 22-22 ο διαιτητής έκανε ένα μεγάλο λάθος. Βγήκα εκτός εαυτού γιατί ο επόπτης γραμμών έκανε τη σωστή υπόδειξη αλλά δεν το δέχτηκε ο διαιτητής και έδωσε τη μπάλα στον ΠΑΟΚ. Ήταν λάθος σε βάρος της ομάδας μου. Δεν είπα πως κι εγώ δεν έκανα λάθος. Πράγματι έκανα λάθος, αλλά ο αγώνας αυτός ήταν ιστορικός και κρίσιμος για την ομάδα μου και βγήκα εκτός εαυτού. Φόρτωσα την ομάδα μου με άγχος. Θα το παλέψουμε στους τελικούς και θα κάνουμε τα πάντα για το τρόπαιο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ