Εκτυπώστε τη σελίδα
04-04-2013 19:42

«Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία»

Cannot find volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-pol folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/GREECE-TEAM/KORASIDON/2013/euro-2013/gre-pol/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

Τα μεγάλα αστέρια της Εθνικής Κορασίδων Βασιλαντωνάκη, Στράντζαλη, Καλατάντζε, Χαμπηλομάτη, Σωτηρίου που μετά το θρίαμβο επί της Πολωνίας με 3-1 προκρίθηκαν στην 8αδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος δήλωσαν:

Ανθή Βασιλαντωνάκη: Είμαι πολύ ευτυχισμένη για τη νίκη μας και νομίζω πως κάτι τέτοιο το χρειαζόμασταν. Στο γ’ σετ χαλαρώσαμε . κολλήσαμε για τα καλά σε κάποια σημεία, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να βρούμε ξανά τον εαυτό μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Όλγα Στράντζαλη: «Κάναμε βλακεία που δεν παίξαμε έτσι και στα προηγούμενα παιχνίδια που χάσαμε για να πάμε στην 4άδα της διοργάνωσης. Μετά τη μεγάλη ανατροπή του α’ σετ, στο επόμενο σετ όταν άρχισαν να μας απειλούνε από το 21-13, μετά το μάθημα της Τσεχίας, προσωπικά είπα μέσα μου πως πρέπει να κάνουμε ό,τι ακριβώς κάναμε στο α’ σετ με την Πολωνία και όχι αυτό που κάναμε με τις Τσέχες».

Άννα Καλατάντζε:
«Ήταν ένα ακόμη δύσκολο ματς, το παλέψαμε και δείξαμε πόσο το θέλουμε πραγματικά. Παίξαμε με όλη μας την ψυχή και παρόλο που στο τρίτο σετ χάσαμε με κατεβασμένα χέρια, στη συνέχεια μπήκαμε μέσα με τσαμπουκά και φτάσαμε στο στόχο μας».


Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε την Πολωνία και να περάσουμε στην 8άδα, που ήταν και ο αρχικός μας στόχος. Η Πολωνία δεν ξεκίνησε με όλα της τα «όπλα», αλλά ακόμη και όταν μπήκαν στο ματς οι βασικές τους εμείς πάιξαμε με πάθος και ψυχή και κερδίσαμε, μολονότι έδειξαν κι οι αντίπαλές μας πως το θέλανε πολύ το παιχνίδι. Είναι πολύ τιμητικό να κερδίζεις πάντως την 3η καλύτερη ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη και μία παραδοσιακή δύναμη του αθλήματος».

Μαρία Σωτηρίου:
«Με τέτοιες εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια θα μπορούσαμε τώρα να μη μιλάμε για την 8άδα, αλλά για την 4άδα… Ας όψεται όμως το ό,τι πληρώσαμε τα λάθη της Τσεχίας. Εφόσον όμως μπήκαμε στην 8άδα του ευρωαπϊκού για μια ακόμη φορά, είμαστε πολύ ικανοποιημένες και μετά την 8η θέση του 2011 θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία».