1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2017 20:54

Γλυκό αντίο για τη Κις

Ο Άρης έκλεισε με νίκη τη φετινή σεζόν και μέσα σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησε την Κάταλιν Κις στο τελευταίο παιχνίδι της σπουδαίας καριέρας της. Οι «κιτρινόμαυρες» αν και βρέθηκαν πίσω με 1-0 και 2-1 , νίκησαν με 3-2 την αξιόμαχη Ελπίδα Αμπελοκήπων που αποχαιρέτησε μαχόμενη την Α1 Γυναικών.

Ο Άρης προς τιμήν της Ουγγαρέζας εμφανίστηκε στο γήπεδο με φανέλες που έγραφαν «KISS», ενώ η διοίκηση του ομάδας την τίμησε με μία πλακέτα για την προσφορά της στο άθλημα και για την επιλογή της να αγωνιστεί στα «κιτρινόμαυρα» στο φινάλε της καριέρα της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ελπίδα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Άρη να ισοφαρίζει και να ανατρέπει το εις βάρος του 7-9 στο τάι μπρέικ επικρατώντας με 15-11, με τις δύο ομάδες να παίζουν χωρίς άγχος προσφέροντας αρκετά καλό θέαμα.

Τα σετ: 3-2 (4-25, 25-14, 24-26, 25-15, 15-11)

ΆΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Κις, Πήττα, Κελεσίδου –λ / Γουγούση, Καραφουλλίδου, Σταματίου
ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καλαντάτζε, Μ. Μπολέτου, Γουίλσον, Καλανταρίδου, Μπολέτου Κ., Νώτη, Σουπιώνη –λ / Καραμούτσα, Γκοβεδάρου, Δροσοπούλου, Καλαϊτζάκη, Μυλωνά, Ευγενίδου, Γεροβασιλείου.

Δημήτρης Σολκίδης: «Κλείσαμε τη χρονιά με νίκη σε ένα παιχνίδι το οποίο κατά διαστήματα ήταν πολύ ωραίο. Δεν υπήρχε άγχος, θέλαμε κι οι δύο νίκη, αλλά καταφέραμε να κλείσουμε με θετικό τρόπο τη χρονιά, όπως ακριβώς θέλαμε».

Γιώργος Χρυσομαλλίδης: «Στα κρίσιμα σημεία μέτρησε η εμπειρία του Άρη που πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε μία καλή εμφάνιση στην τελευταία μας παράσταση στην Α1 και τώρα προέχει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, όπου ο στόχος μας θα είναι η άμεση επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ