1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2017 18:40

Τελευταία παράσταση της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό

Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

Η Ένωση θα δώσει το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή χρονιά και θα πει «αντίο» στη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΚ πλήρωσε τα πολλά της προβλήματα και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών, δίνοντας αύριο την τελευταία της παράσταση για φέτος στο Κλειστό Σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θέλει μία καλή εμφάνιση για να παραμείνει «ζεστός» ενόψει της ευρωπαϊκής μάχης με τη ρώσικη Κράσνογιαρσκ την επόμενη βδομάδα (29/3) στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup. Επίσης γνωρίζει ήδη τον αντίπαλο του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, τον ΑΟ Θήρας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε: «Την Τετάρτη ολοκληρώνεται για εμάς η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο στόχος μας είναι η νίκη για να κλείσουμε θετικά την παρουσία μας πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα έχουμε στη διάθεση μας μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε όπως πρέπει για το πρώτο παιχνίδι με την Κράσνογιαρσκ».

Από την άλλη, λακωνικός ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς είπε:«Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι μιας δύσκολης χρονιάς...

Α1 Γυναικών - 22η αγωνιστική
Τετάρτη 22 Μαρτίου

Σχολ. Ν. Φιλαδ. 18.00: ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Διαιτητές: Ράντσιου, Γεωργουλέας, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Βήκα, Σταυράτη, Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σαβ 25 Μαρ, 17:00 ΑΣ Άρης - ΑΣ Ελπίς ΔΑΚ Πυλαίας
Σαβ 25 Μαρ, 18:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil ΔΑΚ Ευόσμου
Σαβ 25 Μαρ, 19:00 ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Θήρας «Γ. Γεννηματάς»
Κυρ 26 Μαρ, 17:00 Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟΝ Πανναξιακός Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ
Κυρ 26 Μαρ, 17:30 ΓΣ Ηλιούπολης - ΑΣ Μακεδόνες Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ