1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2017 22:47

Οπαδοί του Ολυμπιακού στο Μπέβερεν

H γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο γυμναστήριο «De Meerminnen» στο οποίο θα αντιμετωπίσει την Αστερίξ Μπέβερεν για τον πρώτο αγώνα στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Ανάμεσα στους 1.000 θεατές που αναμένεται να γεμίζουν το γήπεδο θα βρεθούν 60-70 οπαδοί του Ολυμπιακού από τον Σύνδεσμο Βρυξελλών και από την Ολλανδία. 

Το ματς δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά παρά το ενδιαφέρον του OTETV, επειδή δεν το καλύπτουν οι Βέλγοι.

«Παραπάνω ώθηση από τον κόσμο μας»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έχουμε κάνει δύο πολύ σημαντικές προκρίσεις απέναντι στην ρουμάνικη και την τουρκική ομάδα. Είμαστε εδώ στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσουμε μια ακόμα καλή ομάδα όπως είναι η βελγική Αστερίξ. Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη μέσα σε μια  πολύ δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε ήδη ότι θα έρθει ο κόσμος μας από το σύνδεσμο των Βρυξελλών, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ανυπομονούμε να έρθουν στο γήπεδο, να μας δώσουν μια παραπάνω ώθηση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Δείτε βίντεο από την προπόνηση

Media



Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ