Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-05-2014 23:48

Γκιζάνης: «Η Volleyleague περνάει από την Ορεστιάδα»

Κάπου εδώ τα ψέμματα τελειώνουν και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην μητρόπολη του βόλεϊ. Το επιβλητικό «Νικόλαος Σαμαράς» είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον ΑΟΟ, την ΜΕΝΤ, το Κολλέγιο και την Αργυρούπολη που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για τη Volleyleague. Στη συνέντευξη τύπου περίσσευαν τα χαμόγελα σε όλους, καθώς το να παίζεις στην Ορεστιάδα είναι πάντα διαφορετικό...

Για τον πρόεδρο του ΑΟΟ Βασίλη Γκιζάνη η διοργάνωση είναι άλλη μια πρόκληση ή μάλλον στοίχημα της διοίκησης του που έχει αναλάβει μια βαριά παράδοση. Οι «πράσινοι» του Έβρου χωρίς βοήθεια αποδεικνύουν ότι αξίζουν να επανέλθουν στην Volleyleague και να ξαναζήσουν μεγάλες στιγμές. Ως καλός οικοδεσπότης καλωσόρισε τις ομάδες στην πόλη ενώ υποσχέθηκε μια πολύ καλή διοργάνωση, αλλά έστειλε και μηνύματα συνεργασίας:

«Θέλω να καλωσορίσω στην πόλη μας τις ομάδες, τις οποίες θέλω ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Εμείς παλέψαμε όλη τη χρονιά με πολλά προβλήματα, και χωρίς καμία βοήθεια εκτός από τον απλό κόσμο της πόλης που μας συμπαραστέκεται. Παρ' όλα αυτά φτάσαμε ως εδώ. Δείξαμε πως και θέλουμε και μπορούμε. Η Ορεστιάδα ανήκει στη Volleyleague και η Volleyleague περνάει από την Ορεστιάδα. Είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ καλό τουρνουά, που δεν θα έχει καμιά σχέση με το πρώτο οργανωτικά και αγωνιστικά. Από την αρχή είχαμε στόχο την άνοδο και είχαμε κατεβάσει ολοκληρωμένη πρόταση για διοργάνωση των μπαράζ. Όσα έγιναν με τις διαφωνίες για την έδρα πρέπει να μας γίνουν μάθημα για το μέλλον. Για να πάει το βόλεϊ μπροστά θα πρέπει όλοι οι παράγοντες των ομάδων να είναι ενωμένοι και να συμμετέχουν στον προγραμματισμό των πρωταθλημάτων. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά και να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, και θεωρώ ότι θα παιχτεί πολύ καλό βόλεϊ από όλες τις ομάδες. Καλώ τον κόσμο της Ορεστιάδας και τους φίλους του βόλεϊ στον Έβρο να έρθουν στο γυμναστήριο για να δουν ωραίο βόλεϊ και να υποστηρίξουν την ομάδα της πόλης μας».