1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-12-2013 19:43

Παίζει με Άρη ο Γκενς αλλά αποχωρεί μετά την Παναχαϊκή για να πάει Ιράν!

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε ο Ζόρντι Γκενς προκειμένου να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη απουσία του από τρεις προπονήσεις. Ο Ισπανός πασαδόρος παραδέχθηκε το λάθος του και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Κλαρούδα για το ματς με τον Άρη. Ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως θα μείνει μέχρι και τον αγώνα με την Παναχαϊκή το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και μετά θα σπάσει το συμβόλαιο του είτε για να πάει σε ομάδα της Γαλλίας είτε του Ιράν που ήταν πέρυσι και έχει δεχτεί μυθική πρόταση

Η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γκενς:

«Σχετικά με το θέμα «Γκενς» το ΤΑΑ ΑΕΚ κάνει γνωστά τα εξής: Η διοίκηση κάλεσε σήμερα τον αθλητή να απολογηθεί γραπτώς για την αδικαιολόγητη απουσία του, την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη από τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Γκενς, στη συνάντηση, που είχε το μεσημέρι με τους υπεύθυνους του τμήματος, Μάνο Μακρή, Ζαχαρία Καμαρίκο, παρουσία των εκπροσώπων του, παραδέχθηκε το σφάλμα του και συμφώνησε να παραδώσει την απολογία του την Δευτέρα στη διοίκηση.

Στο μεταξύ, θα ενσωματωθεί στην ομάδα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο Γκενς επίσης συναντήθηκε το απόγευμα με τον Γιώργο Κλαρούδα και τους συμπαίκτες του κι εξέφρασε τη λύπη του για την αναστάτωση που προκάλεσε στην ομάδα. Υποσχέθηκε, δε, ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να επιστρέψει η ΑΕΚ με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ