1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-08-2022 18:52

Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ Κ18: Ενθουσιασμός και προσμονή από τους αθλητές και τις αθλήτριες

Την ανυπομονησία τους για την έναρξη των αγώνων του κυρίως ταμπλό και για τη χαρά τους που μία ευρωπαϊκή διοργάνωση φιλοξενείται στην Ελλάδα και στο Λουτράκι εξέφρασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων μπιτς βόλεϊ στην επίσημη συνέντευξη Τύπου, οι οποίοι έκαναν κάλεσμα στον κόσμο της περιοχής να έρθει και να τους στηρίξει.

 

Ελπίδα Πιτσιγκώνη (Αθλήτρια Εθνικής ομάδας): «Χαρούμενοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα»




«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτή τη διοργάνωση. Είμαστε χαρούμενοι που θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα και μάλιστα στη χώρα μας. θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και εύχομαι να έχουμε και καλά αποτελέσματα».

Σταματίνα Γκιζέττη (Αθλήτρια Εθνικής ομάδας): «Δουλεύαμε όλο το καλοκαίρι για το Ευρωπαϊκό»



«Αναλαμβάνοντας αυτή τη διοργάνωση στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να πάιξουμε μπροστά στις οικογένειές μας, στους φίλους μας και είναι ξεχωριστό για εμάς. Προετοιμαζόμασταν όλο το καλοκαίρι για αυτή τη διοργάνωση στο Λουτράκι. Μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα και να αναδειχθεί η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει».

Γιάννης Καρδούλιας (Αθλητής Εθνικής ομάδας): «Να δείξουμε τις δυνατότητές μας»



«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει αυτή η διοργάνωση στην Ελλάδα και στο Λουτράκι και την Ομοσπονδία για τη στήριξη. Είναι ευκαιρία αυτή η διοργάνωση για να δείξουμε τις δυνατότητές μας και σίγουρα θα μας στηρίξει ο κόσμος της περιοχής. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ας ελπίσουμε στο τέλος να έχουμε καλά αποτελέσματα ».

Δημήτρης Καλιόζης (Αθλητής Εθνικής ομάδας): «Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει»



«Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μας έφεραν το ευρωπαϊκό στο Λουτράκι. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ, περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει. Εμείς από τη πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Τίε Σαντάνα (Ομοσπονδιακός προπονητής): «Μεγάλη ευκαιρία για τις Ελληνικές ομάδες»




«Είναι μεγάλη μου χαρά που για πρώτη φορά όσο είμαι εγώ ομοσπονδιακός θα γίνει μία αναπτυξιακή ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα. Μετά από τρία σχεδόν χρόνια πανδημίας που δεν είχαν τα παιδιά αυτά τη δυνατότητα να παίξουν, επιτέλους έχουν επιστρέψει στο γήπεδο και είναι μεγάλη ευκαιρία που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να δει ένα πανέμορφο άθλημα και να υποστηρίξουν τις Εθνικές μας ομάδες».

Ογκούς Ντεγκιρμέντσι (Supervisor Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας): «Το χαμόγελο των αθλητών η μεγαλύτερη επιβράβευση»



«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδιοργανωτές για αυτή την διοργάνωση. Έχει γίνει καλή προετοιμασία και θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό. Θα μπορούσα να πω ότι είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις που έχω συμμετάσχει. Οι ομάδες από όλη την Ευρώπη που έχουν έρθει, είναι με τις καλύτερες εντυπώσεις από το Λουτράκι και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Στο Λουτράκι βρίσκονται 73 ομάδες σε αγόρια και κορίτσια και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης για το 2022».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ