1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-06-2016 19:57

Στην 4αδα η Εθνική γυναικών

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η Εθνική γυναικών εξασφάλισε την πρόκριση στην 4αδα του Ευρωπαϊκού Λιγκ.


 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ολοκληρώσει από την περασμένη εβδομάδα τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο με ρεκόρ 4 νίκες – 2 ήττες, ωστόσο η Πολωνία, η μοναδική ομάδα που την απειλούσε καθώς μετά το 1ο τουρνουά του Α’ ομίλου είχε 2 νίκες – 1 ήττα), ηττήθηκε τόσο από την Αλβανία (3-2 χθες), όσο κι από την Λευκορωσία σήμερα (3-1) με αποτέλεσμα η Ελληνική ομάδα να είναι οριστικά η καλύτερη δεύτερη όλων των ομίλων.

Όπως ενημέρωσε η CEV η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες (εντός, εκτός) και η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Αζερμπαϊτζάν, ενώ στον άλλο ημιτελικό θα κοντραριστούν η Σλοβακία με την Σλοβενία (23/6 το πρώτο παιχνίδι και 26/6 το δεύτερο).

1 σχόλιο

  • Comment Link pao29 Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 17:13 posted by pao29

    χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχα αντε να βγει τωρα καποιος και να μιλησει για την επιτυχια της εθνικης που περασε λογω 2 θεσης...χαχαχχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχ...ψητοπωλεια μεγαλοπολης ετοιμαστειτε...ερχομαστε...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ