1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-09-2015 22:23

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για το Continental Cup

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν για άλλη μια φορά οι Εθνικές ομάδες Μπιτς Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, που το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστούν στον 4ο γύρο του προ-ολυμπιακού τουρνουά Continental Cup, στις εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports Club, στην Καρδία.
Η αντίστροφη μέτρηση κορυφώθηκε με την Τεχνική Σύσκεψη, που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο επίσημο ξενοδοχείο της διοργάνωσης στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και πλέον όλα είναι έτοιμα για το ξεκίνημα των αγώνων.

Τέσσερις μήνες μετά την απόλυτα επιτυχημένη διεξαγωγή του 3ου γύρου του Continental Cup, στον οποίο οι Εθνικές ομάδες είχαν κατακτήσει τη 2η θέση στους ομίλους τους παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση, οι Έλληνες πρωταθλητές επιστρέφουν στo «Χωριό της Ειρήνης», με στόχο να τα καταφέρουν εξίσου καλά. Θα είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά, που ένα προ-ολυμπιακό τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ φιλοξενείται στη Βόρεια Ελλάδα και οι Θεσσαλονικείς φίλαθλοι αναμένεται να κάνουν ξανά τη διαφορά, ενισχύοντας την προσπάθεια των Εθνικών ομάδων. Η είσοδος στο Avant Garde Sports Club θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στην κατηγορία ανδρών οι Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης και οι Θοδωρής Παπαδημητρίου / Δημήτρης Νιώπας θα έχουν στον όμιλό τους την Ελβετία, την Αγγλία και την Ουκρανία, ενώ στην κατηγορία γυναικών οι Βίκυ Αρβανίτη / Μαρία Τσιαρτσιάνη και οι Πένυ Καραγκούνη / Πηγιάννα Μεθενίτη θα βρουν απέναντί τους τη Σκωτία και τη Φινλανδία, σ' έναν όμιλο τριών ομάδων, αφού το Αζερμπαϊτζάν δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό του ευρωπαϊκού τουρνουά, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2016. Εκεί θα δοθούν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα οποία θα διεκδικήσουν 16 χώρες στους άνδρες και άλλες 16 στις γυναίκες.

Στους άνδρες, το πρώτο σέρβις στο Avant Garde Sports Club θα δοθεί στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου, με την Εθνική ανδρών να αντιμετωπίζει την Αγγλία, ενώ ταυτόχρονα θα αναμετρηθούν η Ελβετία με την Ουκρανία.

Κάθε ομάδα που θα φτάσει στις δύο νίκες θα παίξει την Κυριακή για την πρωτιά του ομίλου, ενώ οι ηττημένες των πρωινών ζευγαριών θα αγωνιστούν το απόγευμα του Σαββάτου (05/09) μεταξύ τους, για να αποφύγουν τον αποκλεισμό και να παραμείνουν «ζωντανές» στη διεκδίκηση της προνομιούχου 2ης θέσης.

Στις γυναίκες, η απουσία του Αζερμπαϊτζάν τροποποιεί το σύστημα διεξαγωγής του ομίλου, αφού οι τρεις εναπομείνασες ομάδες θα παίξουν όλες μεταξύ τους και την πρόκριση θα πάρουν οι δύο χώρες με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών.

Το πρωί του Σαββάτου (ώρα έναρξης 10:40) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Σκωτίας - Φινλανδίας, με την Εθνική γυναικών να έχει ρεπό. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου την Σκωτία (ώρα έναρξης 17:40) και την Κυριακή τη Φινλανδία, στην τελευταία σύγκρουση του ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ