1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-01-2021 13:58

Νέος κανονισμός μεταγραφών: Η αλλαγή που έσωσε τη Volley League γυναικών

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών λόγω της πανδημίας (το Νοέμβριο του 2020) έφερε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα το οποίο κυριολεκτικά σώθηκε από τη διάλυση λόγω της αλλαγής που έγινε το καλοκαίρι του 2020 στον κανονισμό μεταγραφών.

Τότε η ΕΟΠΕ με εισήγηση του Γιώργου Καραμπέτσου και ύστερα από διαβούλευση και πίεση από τα σωματεία της κατηγορίας κατάφερε να περάσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και όταν αναφέρουμε «κατάφερε», εννοούμε πως μπόρεσε να το περάσει από την αθλητική ηγεσία καθώς κατάφερε να πείσει τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη να αλλάξει τον κανονισμό μεταγραφών.

Ποια ήταν αυτή η αλλαγή; Να γίνει χειμερινή μεταγραφική περίοδος στη Volley League γυναικών. Ηταν η πρώτη φορά που σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα πέρασε χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Με βάση αυτή την αλλαγή μπορούν σήμερα οι ομάδες να κάνουν δεύτερες σκέψεις για ενίσχυση του ρόστερ από αθλήτριες που έφυγαν λόγω της πανδημίας.

Εκεί ήρθαν τα 14 σωματεία της Volley League και βελτίωσαν τους κανονισμούς με τις εισηγήσεις που έκανε προς την ΕΟΠΕ λίγο πριν τα Χριστούγεννα η τριμελής επιτροπή των σωματείων αποτελούμενη από τους εκπροσώπους της Θέτιδας, του Μαρκοπούλου και του Πορφύρα.

Η συνέχεια καθώς καη όλη η εγκύκλιος με τις αλλαγές στο sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ