1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2020 12:01

Αποκάλυψη: Διαζύγιο του Φοίνικα ΟΝΕΧ με τον προπονητή Γιάννη Ορφανό

Κεραυνός εν αιθρία στην ομάδα της Σύρου στην επανεκκίνηση των προπονήσεων...

Σοκ στην ομάδα του Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου μία μέρα μετά την πρώτη προπόνηση της ομάδας και την προσπάθεια επανεκκίνησης εν μέσω της δεύτερης καραντίνας λόγω της πανδημίας του covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sports3.gr η διοίκηση του συλλόγου και ο προπονητής Γιάννης Ορφανός οδηγήθηκαν σε διαζύγιο.

Οι λόγοι του χωρισμού είναι άγνωστοι αλλά πολύ πιθανό να έχουν να κάνουν με τη συζήτηση που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με ορισμένες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας στην – θεωρητικά πάντα – χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως ο Ορφανός είχε αναλάβει τον Φοίνικα στις 27 Φεβρουαρίου 2020 και στο μέσον της σεζόν 2019-20 αλλά ποτέ δεν κατάφερε να δουλέψει σωστά καθώς λίγο καιρό αργότερα ήρθε το πρώτο κύμα της πανδημίας και η διακοπή με την πρώτη καραντίνα.

Πιθανότατα εντός των επομένων ωρών να υπάρξει και ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας τους, εκτός κι αν γίνει κάποιο… θαύμα, αλλά οι πληροφορίες λένε πως ήδη η διοίκηση είναι σε αναζήτηση προπονητή.

Πηγή: sports3.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ