1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2020 18:21

Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ: «Μία αδικία διορθώθηκε»

Με ανακοίνωσή του ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην επιστροφή των ομάδων της Volley League στις προπονήσεις. Υπενθυμίζουμε οι συριανοί πριν λίγες ημέρες είχαν ταράξει τα νερά με τη δήλωσή τους ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα αν συνεχιστεί η απαγόρευση των προπονήσεων.
Η ανακοίνωση:

«Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/12/20 με τον Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και εκπροσώπων της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ, κατατέθηκαν όλοι οι προβληματισμοί των εμπλεκομένων φορέων καθώς και οι δεσμεύσεις για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να εφαρμοστούν, ως προς την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Μετά τις τελευταίες σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες των εκπροσώπων των φορέων ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και των εκπροσώπων των ΤΑΑ, ενημερωθήκαμε εχθές αργά για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, τον ΓΓ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά καθώς και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων με απώτερο στόχο τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Βόλει Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 20-21.

Δεν εφησυχάζουμε και δεν ξεχνάμε τις δυσκολίες που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Από την δικιά μας πλευρά σεβόμενοι τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοινό μας και την τοπική κοινωνία, θα εναρμονιστούμε άμεσα με τις υγειονομικές οδηγίες με γνώμονα την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου. Μία αδικία διορθώθηκε», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΑΟ Φοίνικας ΟΝΕΧ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ