1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2020 14:15

Αποκάλυψη: Το μεγάλο ψέμα των πρωτοκόλλων που οδηγεί το βόλεϊ στον εμφύλιο

H τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα πως ο ερασιτεχνικός αθλητισμός θα ανοίξει μετά τις 7 Ιανουαρίου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ και ειδικά στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Volley League ανδρών αλλά και στο ερασιτεχνικό των γυναικών.
Αν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αποσαφήνισε το τι ακριβώς εννοούσε, εάν δηλαδή, αναφέρεται στον μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό ή και στα ομαδικά αθλήματα, ή εάν θα είναι στις 7 Ιανουαρίου ή πολύ μετά από τις 7 Ιανουαρίου, στις τάξεις της πλειοψηφίας των σωματείων, των αθλητών και των αθλητριών υπάρχει πολλαπλή απογοήτευση.

Δε βλέπουν μόνο τις αθλητικές τους καριέρες να οδηγούνται στην καταστροφή και τα σωματεία στη διάλυση αλλά και επειδή το ίδιο το άθλημα οδηγείται κυριολεκτικά σε εμφύλιο καθώς ο ένας κατηγορεί τον άλλον για αυτά που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν και για εκείνα που έγιναν και δεν έπρεπε να γίνουν διότι έπρεπε να είχαν «προβλεφθεί».

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sports3.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ