1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2020 19:50

Ντροπή για το βόλεϊ η επιστολή που στάλθηκε προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το βόλεϊ είναι σαν την… πιατέλα που λέει και ο αστυνομικός διευθυντής (Διονύσης Παπαγιαννόπουλος) στη θρυλική ταινία του ελληνικού κινηματογράφου «Η Βίλα των Οργίων». Ο θρυλικός κωμικός λέει χαρακτηριστικά: «Η κοινωνία έχει λογιών λογιών μεζέδες». Έτσι και το βόλεϊ. Έχει λογιών λογιών μεζέδες…

Έχει αυτούς που λένε «κακώς έχει μπει σε καραντίνα το βόλεϊ και ο ελληνικός αθλητισμός». Έχει άλλους που λένε «ευτυχώς που είμαστε σε καραντίνα για να γλιτώσουμε από τον covid-19». Έχεις άλλους που θεωρούν τους εαυτούς τους ατρόμητους και ανίκητους και άλλους που φοβούνται το «θεριό». Έχει εκείνους που νιώθουν υπερηφάνεια που τελείωσε το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών μέσα στο γήπεδο τον περασμένο Ιούλιο. Έχει κάτι άλλους που ακόμα και σήμερα λένε πως «ήταν λάθος που έγιναν αγώνες τον Ιούλιο και κινδύνευσαν οι αθλητές που εκτέθηκαν στην πανδημία». Πιο κάτω θα βρεις κάτι άλλους που «καίγονται» για το καλό των Εθνικών ομάδων και απειλούν πως εάν δεν τους ανοίξουν τα γήπεδα για να παίξουν θα σταματήσουν να φορούν το εθνόσημο. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς αγωνίζονται κανονικά στα πρωταθλήματα του εξωτερικού που κάνουν καριέρα αλλά όπως αναφέραμε «καίγονται» για το αν θα ανοίξει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο sports3.gr.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ