1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2016 14:24

Πετρέας: «Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα»

Η Εθνική ανδρών δίνει πιο σημαντικό αγώνα στην πρόσφατη ιστορία της απέναντι στην Ισπανία και ο κεντρικός της ομάδας Γιώργος Πετρέας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορεί να έρθει η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
 «Την προηγούμενη εβδομάδα παίξαμε ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά για διάφορους παράγοντες που δεν μπορώ να τους εξηγήσω και νομίζω ότι δεν θα μπορέσουμε να τους εξηγήσουμε ούτε στο μέλλον, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αυτοί που είχαμε συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια που κάναμε πέντε συνεχόμενες νίκες.

Ήρθαμε πίσω εδώ στην Κοζάνη που πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει την ομάδα να νιώσει σα στο σπίτι της, σα να ήμασταν χρόνια εδώ. Γυρίσαμε κάναμε τρεις προπονήσεις μετά από καιρό και θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει αρκετά στο να παρουσιάσουμε πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που περασμένου Σαββάτου για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και πιστεύω να είναι η πρόκριση.

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει το χαρακτήρα, τη διάθεση, το ταλέντο και όλες τις δυνατότητες να περάσει σε ένα Ευρωπαϊκό που είναι ο στόχος της τελευταίας τριετία. Πραγματικά πιστεύω ότι το Σάββατο θα είναι τελικός. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο τους και να μας βοηθήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά γιατί τους έχουμε ανάγκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος την πρόκριση στο χρυσό σετ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ