Εκτυπώστε τη σελίδα
15-01-2014 01:08

Ντανιέλ Γκάλιτς: «Νέο ξεκίνημα και συνέχεια με Παμβοχαϊκό»

Ο Kροάτης ακραίος του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Γκάλιτς που ήταν εκ των διακριθέντων της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής μίλησε στο paovolleyball.gr για το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν, για το ρόλο της ψυχολογίας αλλά και για τη συνέχεια ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Τριφυλλιού για την ατμόσφαιρα και τη στήριξή του στην ομάδα.

Για την πρώτη νίκη, ο Κροάτης άσος ανέφερε:
 
«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη, είναι η πρώτη μας νίκη. Παίξαμε καλά. Παίξαμε σαν ομάδα. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και μπορούμε ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό που έγινε η αρχή».  
 
Για το πόσο θα βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα, για τη δύσκολη συνέχεια, τόνισε:
 
«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να αφήσουμε ότι έγινε στον πρώτο γύρο και να κοιτάμε μόνο μπροστά. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή, κάναμε ένα νέο ξεκίνημα αλλά υπάρχει δρόμος ακόμα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε».  
 
Για τους φιλάθλους του Π.Α.Ο, ο «πράσινος» ακραίος είπε:
 
«Οι οπαδοί ήταν εκπληκτικοί για ακόμα ένα ματς. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξή τους και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στον αγώνα με την Παναχαϊκή και είναι τους θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια».
 
Για την επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό (17/1, 19.00):

«Είναι πολύ σημαντική αναμέτρηση. Θέλουμε να παίξουμε εξίσου καλά, πρέπει να δούμε πως παίζει ο αντίπαλος, να δουλέψουμε και να πάμε στη Βόχα προετοιμασμένοι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

1 σχόλιο

  • Comment Link pamvo - fan Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 07:22 posted by pamvo - fan

    ........MOY ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΓΚΑΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ PΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΒΡΑΧΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΧΑ...
    ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΡΕ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΙΣΤΕ.