Εκτυπώστε τη σελίδα
20-08-2022 21:03

Η ΕΡΤ τρολάρει το βόλεϊ: Την ώρα που παίζει η Εθνική γυναικών προκριματικά Ευρωπαϊκού η ΕΡΤ3 δείχνει Ευρωπαϊκό μπιτς βόλεϊ

Πράγματι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πετύχεις όσα έχει καταφέρει η ΕΡΤ με το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ τον τελευταίο χρόνο με αποκορύφωμα τα γεγονότα μέσα στο καλοκαίρι του 2022.


Ξεπερνάμε τους "άσσους" της Δημόσιας Τηλεόρασης με την Εθνική βόλεϊ ανδρών και ανοίγονται νέοι... δρόμοι δόξας και προβολής του αθλήματος από τους αγώνες της Εθνικής γυναικών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική Γυναικών απόψε Σάββατο 20/8 (20:30) είχε τον αγώνα με την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος του γυναικείου βόλεϊ για το 2022.

Οι αθεόφοβοι της ΕΡΤ έκριναν πως ο αγώνας δεν πρέπει να μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Μην ψάχνετε να βρείτε επιχειρήματα. Είναι καθαρά μπασκετικά και στιβικά και έτσι εμείς οι κοινοί θνητοί δε μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε.

Προγραμμάτισαν λοιπόν τον αγώνα της Εθνικής γυναικών το EΡΤ Sports 1 και όχι στο ελεύθερο πρόγραμμα της ΕΡΤ3.

Σημειώστε πως ο αγώνας γίνονταν στη Θεσσαλονίκη (Μίκρα) αλλά όπως είπαμε είμαστε πολύ μικροί για να κρίνουμε το μεγαλείο του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ.

Το καλύτερο για το τέλος

Ετοιμαστείτε τώρα για το καλύτερο... Τι νομίζετε πως προγραμμάτισαν και μετέδωσαν οι αθεόφοβοι για τις 19:30 στην ΕΡΤ3, δηλαδη, μία ώρα νωρίτερα από τον αγώνα της Εθνικής βόλεϊ γυναικών στο ΕΡΤ Sports;

Κρατηθείτε. Μετέδωσαν σε απ΄ευθείας μετάδοση αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ!

Και επίτηδες να το έκαναν στο αθλητικό της ΕΡΤ δεν θα είχε τόση επιτυχία η υποβάθμιση όλης της προσπάθειας που γίνεται από τις Εθνικές ομάδες γυναικών και ανδρών.

Χαντάκωσαν και το μπιτς βόλεϊ

Ακόμα και το μπιτς βόλεϊ οι φωστήρες της ΕΡΤ το χαντάκωσαν. Το θυμήθηκαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που τους δόθηκε τσάμπα μεταξύ άλλων τηλεοπτικών πακέτων που εξασφάλισε η Δημόσια Τηλεόραση και έκλεισαν την τρύπα που είχαν στο πρόγραμμα. Το κόβουν όποτε θέλουν, λένε ότι θέλουν και από εδώ πάνε και οι άλλοι...

Με άλλα λόγια μας έδειξαν οι γίγαντες το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που δεν υπάρχει καν ελληνική συμμετοχή και τους αγώνες μπιτς βόλεϊ του ελληνικού σιρκουί που έγιναν στο κατάμεστο Σύνταγμα και στη γεμάτη Αριστοτέλους τα έφαγαν οι κονσέρβες. Για το τουρνουά της Ξάνθης δεν το συζητάμε. Απαξιώθηκε από την ΕΡΤ λες και ήταν εκτός Ελλάδας.

Αυτό θα πει προβολή και στήριξη

Όσο για τα τελικά που έγιναν στον Άγιο Νικόλαο έχουμε μάθει πράγματα και θαύματα αλλά θα πρέπει πρώτα να τα διασταυρώσουμε. Εάν ισχύουν πάντως θα μιλάμε για μεγάλη χορηγία της EOΠΕ προς τη Δημόσια Τηλεόραση και μάλιστα σε μία περίοδο που η ομοσπονδία χαροπαλεύει με μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Αυτό θα πει υποστήριξη και προβολή ενός αθλήματος. Κατά το κοινώς λεγόμενο όταν έχεις τέτοιους συνεργάτες τι να τους κάνεις του εχθρούς.

Κατηφόρα χωρίς τέλος

Ντροπή και μόνο ντροπή. Την ώρα που όλα τα σπορ και όλα τα αγωνίσματα έχουν το βήμα τους, την προβολή τους, τα pre game τους, τις ζωντανές συνδέσεις τους, τα ρεπορτάζ τους το βόλεϊ και το μπιτς βόλεϊ το έχουν στην ΕΡΤ για να κλείνουν τις τρύπες του προγράμματος του ΕΡΤ Sports.

Όσοι γνωρίζουν γελάνε και κλαίνε μαζί γιατί η κατηφόρα δεν έχει τέλος.